Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
fjantoon

fjantoon

Medlem
  • Registrerad 2005-01-04
  • Senast aktiv 2009-05-06
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen fjantoon har skrivit i forumet.

1

okej alla vet hur förloppet med ups och apple går till så det slipper jag ta

Men tillbaks till det jag undrade över. Får man en helt ny 1 års garanti på den nya ipoden som kommit hem efter reparationen eller är det samma som förut som gäller ?

Jo som fan du hade helt rätt! Första jag gjorde idag var att plugga in den i en strömkälla och då kom apple märket fram och började flasha om (?). Iallafall tack för hjälpen Xtrem!

Ursprungligen av Jonathan H:

På något sätt måste du ju bevisa att den är din. Serienummer och kontoutdraget där köpet är noterat (om det är kreditkort-köp) borde kunna hjäpa lite iaf...

Nej det är just det jag inte har! Jag sparade som en liten skit och till slut hade jag råd med "den där" grah! Kanske kan tillägga att jag är 15 år!

Jo nu känns det som om jag har hamnat i en riktig knivig situation. Det är så att idag när jag skulle sätta på min ipod och lyssna på lite musik (Bob Marley) så hoppar den först över första låten och skippar andra också. Då väljer jag att stänga av och sätta på Ipoden och sätter på Stair way to heaven och därefter stänger hela Ipoden av sig själv!

Jag blir då lite konfunderad eftersom detta aldrig hänt. jag försöker iallfall sätta på den igen men den vägrar att reagera med mitt finger mot play knappen, så jag håller in meny knapparna (?).
Då startas den och jag tycker att det borde vara bra att uppdatera den, så jag gör det. Men efter att den uppdateras så säger den att jag måste koppla ipoden till en strömkälla så den kan flasha om på nytt ? :S

aja till min fråga, jag har blivit av med mitt kvitto,kartong, orginalhörlurarna och någon liten pryl pga att min klumpiga mamma ansåg att den inte behövdes och slängde därför den!
Det låter som den perfekta stölden enligt mig men jag undrar om man ändå kan skicka ett mail till apple och fråga efter en ny Ipod 4g.

Den är ju trots allt inte änns 1 år gammal så då borde det funka ?

mvh Anton

Men fan va bra! Mjo kanske blir en sådan lite senare när ekonomin ligger bättre till

Imorgon ska jag gå och köpa min Ipod, men känner mig som ett stort frågetecken när det gäller "Dockan". Är det så att den följer med eller är man tvungen att köpa den separat? :eek: *efter*

1