Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Löken

Löken

Medlem
  • Sysselsättning Jobbar med prepress på ett företag i Umeå som är inriktat på produktion av utskrifter i alla storlekar, från visitkort till sublimerade vepor på 50 kvadratmeter. Gillar prylar, musik och Pro Evolution Soccer 4.
  • Registrerad 2004-11-07
  • Senast aktiv 2006-04-02
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Löken har skrivit i forumet.

1

Äntligen har jag den, prick 4 veckor tog det. Hoppas väntan var värd.

4 veckor för mig... datorn kom till Örebro 07.00 i fredags, men att få upp den till Umeå verkar ta tid... suck, så jävla seg väntan, jag har nästan glömt bort varför jag beställde den...

Jo, men att det står inom 21 dagar är väl något rent juridiskt. Den leveranstid (byggtid) som står på Applestore i beställningsögonblicket tror jag dom flesta utgår från. Varför ens ha den där uppskattade byggtiden, den stämmer ju inte. Och om det nu är så att det saknas komponenter eller en för stor orderingång som sinkar så borde det inte vara så svårt att ändra byggtiden på beställningssidan. Jag vet sedan många gånger tidigare att det är lång väntetid på apples produkter, något jag hoppas dom kan ändra på när nu fler och fler går över från PC.

På Applestore står det antigen, beroende på konfiguration, skickas vanligen inom 24 timmar el 4 dagar. Jag beställde alltså den 3:e nov, den 18:e levererades den till flygplatsen i Taiwan. Beställningen gick genom en lokal återförsäljare så något strul med pengar som skall dras är det inte tal om. I realiteten alltså 15 dagars byggtid. Varför försvara Apple när dom i stort sett lovar en byggtid på 4 dagar (förrutom i det finstilta). Jag är inte jättebrydd, men det hade varit mindre tradigt om dom skrev 15 dagars byggtid istället för i mitt fall 3 dagar.

3 veckor är ingen överdrift, beställde en ibook (större hårddisk, bluetooth och internminne) den 3:e november, fortfarande har inget dykt upp... riktigt trist, det är faktiskt lite på gränsen till oärlighet från Apple, byggtid 3 dagar, jo tjena...

1