Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
mnelson

mnelson

Medlem
  • Registrerad 2005-01-09
  • Senast aktiv 2005-10-04
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen mnelson har skrivit i forumet.

1

Jag har problem med att min ipod (eller hörlurar - standard ipod) inte klarar av basen i de skivor jag lagt in i itunes. Nu senast t.ex. Du & jag döden med Kent. Vissa låtar låter som om de har för mycket bas eller loudness och det "spränger" i hörlurarna.

Jag har normalt inställt att musiken skall kopieras med 256, 44,1 och i mp4 format. Har även provat att sänka till 192 men utan resultat. Märkligt nogär det nog så att den musik jag har som är i mp3 format inte varkar ha detta problem. För övrigt så har jag oftast Hip Hop inställt på EQ i ipoden. Känner någon igen detta? Är det helt enkelt hörluarna som efter 3 mån har gett upp eller är det en inställningsfråga?

/mikael

Ursprungligen av erik:

är det så på alla skivor? kolla efter repor eller tumavtryck om det bara är på den där.

Tack - skall kolla men det har hänt på flera skivor, kanske 4-5 stycken.

Hej,

Av ngn anledning hänger sig iTunes på sista låten när jag importerar en cd. Alla andra låtar importeras som dom skall men sista låten kommer inte med. Istället får jag starta om iTunes. Har även försökt att importera enbart den sista låten men inte heller det funkar. Skumt! Detta händer mig ofta. Någon annan som känner igen detta?

/m

1