Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fritz Klyka

Fritz Klyka

Medlem
  • Plats Karlstad
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2008-04-14
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Fritz Klyka har skrivit i forumet.

1

Så har jag också fått min. Den var bra mycket mindre (nåja) än vad jag föreställt mig. Det var ordentligt med kräm i den också (med andra hörlurar). Är riktigt nöjd.

Jag måste säga att jag är grymt imponerad av TNT:s tempo. Enligt TNT:s hemsida befann sig min ipod i Holland kl 19:52 igår, kl 07:42 befann den sig i Örebro och kl 07:59 låg den på transportbilen. Så jag ringde till TNT för att få det bekräftat och ja, den anländer senare idag. Mycket imponerande.

Edit: Tar tillbaka det positiva. Chaufförens intelligens räckte inte till att slå de tre siffrorna som är mitt porttelenr (Jag hade satt upp en lapp på dörren). Hade han klarat det kunde jag öppnat och släppt in honom. Men icke. Istället var jag uppenbarligen inte hemma. Den kommer imorgon och då ska jag sätta mig i entrén, ty nötter litar jag inte på....

Tokigt skön remix på musiken i Kakariko Village! 5 räkor utav 5 möjliga på den.

Undra om man skulle skriva en presentation själv förresten?

Underbar site. Men som du säger, alldeles för många låtar har usel bitrate. I övrigt är den guld värd.

Den enda riktigt bra låt jag kommer på för tillfället är "Super Mario Bros 2 Insomnic". Störtskön!

Beställde mina från NetOnNet i måndags och fick dom idag. De är bekväma och har ett suveränt ljud. Bra mycket bättre ljud än mina sketna datorhögtalare iaf. Väntar dock fortfarande på min iPod Shuffle så jag har inte testat dom "på riktigt" än. Ska bli kul att höra hur de låter ute på stan...

Hur som helst så är jag riktigt nöjd än så länge. Ett bra köp!

Ursprungligen av Isbiten:

Fick den ca kl 9.40 och har lekt med den sedan dess, och den är grymt bra! Fungerar perfekt precis vad jag vill ha av en Mp3 spelare. iTunes integrationen är perfekt!

5/5 iPodar!

Usch! Vad tidigt på morgonen... Jag kommer ju aldrig kunna ta emot den så tidigt (förmodligen)... Man kan väl diskutera och eventuellt ändra tiden om man åker på en sådan nitlott? (Min Shuffle är redan beställd och skickas senast den 22:e)

Ursprungligen av Pär:

Inget extra.
TNT
De ringer ev. eller oxå lägger en lapp (beror på vem och vart)

Man tackar...

Edit: En iPod Shuffle 512 Mb är beställd. Underbart. Har varit sugen på att köpa en Mp3-spelare sedan 1999 typ Nu fick jag äntligen tummen ur arslet...

Jag tänker själv beställa en Shuffle de närmsta dagarna, men jag har noll erfarenhet att få paket skickade med bud (som är det enda sättet... eller?). Så jag har några frågor som någon förhoppningsvis kan svara på.

Det står att det inte kostar extra, men det är Apples ord, kommer företaget som levererar kräva en peng? Ringer de i förväg så man vet vilka tider man ska vara hemma? Vilket företag är det som kör ut grejerna?

Tacksam för svar.

(Första inlägget! Tjohoo!)

1