Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
gabriel.swe

gabriel.swe

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2005-01-16
  • Senast aktiv 2008-11-11
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen gabriel.swe har skrivit i forumet.

Hur får du det till 1800 kr? Står ju Price: $39.95 på iLounge.

Nej jag tror verkligen inte att en nano i nytt material kommer eftersom att apple har använt det materialet i 4 år för sina iPods, trots att folk klagat på repor. De kunde ju isåfall valt att använda detta nya materialet på sin 5g iPod men det har doe ju inte heller gjort. Den enda iPoden som varit gjord i annat material var minin och den är ju borta nu.

plupparna kan ha varit dom små mjuka kuddarna till lurnarna kanske?

Tack då vet jag, hehe ne det är sant jag tar med följesedeln och själva iPoden så får vi se hur det går, ska göra det nu på fredag.

Jag har inte en skråma på min ipod den ser ut som ny, har verkligen behandlat den som ett spädbarn

Är det någon som vet vad för grejer jag ska ha med när ag går till ett apple center? Ska man ha med typ låda, lurar sladdar och allt som hängde med, eller räcker det med bara iPoden? Ska man föresten ha med följesedeln från TNT som man fick vid leverans?

Hmm ok nåja då blir det väl att få den reparerad/utbytt iallafall då. Men det gör ju ingenting, tycker nog inte att det finns nån annan spelare som kan konkurrera med nanon Skulle ju isåfall vara G5 som kommer snart men dom kommer ju antagligen att vara ganska mycket större än nanon.

Hmm ok jag får nog också ta och göra det då, men när jag snackade med teknisk assistan nämnde han nåt om att jag har returrätt i 2 veckor, men jag vet inte om det gäller när den är graverad... Fast iofs vad spelar det för roll den är ju ändå sönder nu Kanske blir att jag tar mig till ett apple service ställe iallafall det kan ju inte diekt skada.

Så är det någon som kan rekomendera något av stockholms service ställen eller kanske avråda mig från något? skulle vara otur om jag råkade komma till nåt ställe med massa surgubbar som vägrar göra nåt...

Precis samma sak har hänt mig! Det var i måndags (igår) som jag märkte att skärmen pajjat jag bifogar en bild så får du se om din liknar min. http://gaabe001.thg.se/PICT0001.JPG

Vad ska du göra nu? Jag ringde teknisk assistans numret från hemsidan och den killen gav mig bara adresser till olika apple service affärer i sthlm. Hur funkar den här garantin får man pengarna tillbaka eller? Jag har bara haft min sedan den 30e september, inte ens 2 veckor.

Jo det är så att jag söker ett program till min PC (Win2k) som kan synka olika filer och mappar på datorn till ipoden automagiskt. Ännu bättre vore om den på nåt sätt kunde synka min kalenderfil från mozilla sunbird direkt in i iPoden. Men det går som sagt bra med ett program som bara synkar filer då jag har hittat en funktion som automatiskt sparar kalendern i iCal formatet till en fil på hårddisken. Tack.

Försvinner garantin eller nåt annat skumt om man använder detta?

Var köper man dessa mikrofiberdukar?

Nån som testat detta? "If Desired, a few seconds with a hairdryer will help smooth out the appearance of your new Crystal Shield Nano Protector." Stod längst ner på bladet som skyddsplasten sitter på när man får den.

Testa att ställa in disk use i ipodinställningarna i itunes, jag fick för mig att min bara laddade medans den överförde grejerna från itunes annars, alltså när låtarna var klara slutade den laddas också trots att jag hade den inkopplad. Jag vet inte riktigt om detta stämmer men du kan ju testa.

Hur hög upplösning bör en bild vara för att det ska se bra ut på ipoden? jag väntar på att få hem min nano och sitter o fixar album-art till mina skivor. Men jag vill inte slösa plats i onödan eller vara tvungen att göra om allt för att bilderna ser grötiga ut sen.

haha jo precis jag tycker att det verkar väldigt udda. Känns inte som att apple kommer att ha kvar sin trovärdighet om det stämmer såsom vissa säger att den skulle pajja bara man har den i fickan liksom... Det måste ju ha vart defekta exemplar dessa personer fått. Annars kommer väl antagligen typ minst 50-60% av alla nanos pajja inom första 3 veckorna dom sålts eller nåt... Det är ju trots allt minins uppföljare coh såsom jag har uppfattat det är kanske max 5% av alla miniägara sånna här pedanter som typ använder läderfodral, inte förvarar den i fickan o.s.v. de allra flesta är ju typ vanligt folk som inte är tekniknördiga nog att gå runt dem stora iPodsen.