hej du - jag har en itrip som funkar alldeles utmärkt hemma vid min BO anläggning samt i bilen en A6 a 2005 - antennerna ligger inne i karossen på min modell! Lite råddig att ställa in i bland ,men det funkar mycket bra! Skall till US snart och såg dina andra förslag till alternativ - airplay såg intressant ut och kanske lite enklare att ställa in - skaffar nog en sådan oxå!
hälsningar
thompal

Ursprungligen av jeppemannen:

Tjena!
Jo, jag verkar inte vara den första här som är inne i "cirkusen" i att hitta den rätta FM-sändaren till iPoden. När jag läser inläggen här så är det i de flesta fallen frågan om att skaffa sig en iTrip... Nu är jag inte så säker på om detta är den bästa lösningen för mig..?
Jag är inte intresserad av lösningar typ Densions, utan det är FM-sändare av något slag som gäller.

En vän till mig (boende i Stockholm) skaffade en iTrip för att ha när han bilpendlar till jobbet. Nu säger han att han haft ett jäkla meck med den. Hans bil, liksom min har antennen på taket, och för att få en vettig mottagning i stereon så var det en fråga om att ofta hålla ipoden riktad upp mot taket inne i bilen. Detta är inte någon direkt lösning för min del...

Efter att jag har kikat runt på nätet så märker jag att det finns en hel uppsjö av FM-lösningar til iPoden. De flesta sänder från phone-utgången, medans andra sänder digitalt via iPodens dock-kontakt (vilket de säger skal ge bättre ljud).

Detta tycker jag är viktigast med den produkt jag vill söker:

  • Utmärkt signalstyrka till bilens antenn på biltaket.

  • Kunna skifta mellan flertal radiofrekvenser

Jag har kikat lite på följande FM-sändare :

Nu undrar jag vad ni säger om det hela?
Vad är era personliga erfarenheter av FM-sändare i bilen. Exempelvis, vad händer om det regnar? Fixar FM-sänadarna av att leverera bra ljud??

Tacksam för all input!