Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Orion_1

Orion_1

Medlem
  • Registrerad 2005-01-21
  • Senast aktiv 2016-01-27
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Orion_1 har skrivit i forumet.

1

Förstår hur du resonerar men jag tycker inte jag lurat nån. Han är nöjd och jag är nöjd...
Sen att jag har ett brinnande teknikintresse och alltid måste ha det senaste lider min plånbok nog för, trust me... Killen som köpte telefonen kommer säkert vara nöjd en längre tid framöver, de är ju fortfarande en bra telefon även om det kommer en bättre.
Uppgraderar ofta saker jag köpt och säljer alltid det gamla, tycker det är en bra princip.

Sålde min iPhone 8gb till en lycklig kille, det han inte vet om lider han inte av (han kommenterade till sin polare vilket kap han gjort)...

Min plan är enkel, ser ut som O2 i U.K kommer sälja den med kontantkort, så om den inte dyker upp på ebay så tar jag en tur dit, om den då inte skulle säljas med kontantkort i Italien för dit skall jag i augusti så...
Priset är inte så viktigt (utgår från dubbelt pris vid kontantkortsförsäljning)

Tror att iPhone gen 1 kommer sälja bra på blocket fram till 11:e juli, sen blir det svårare, att den kommer sälja nu är för att utbudet fortfarande är så begränast i Sverige (och att dom inte gått att köpa i USA på rätt länge), men när dom första börjar dyka upp med gen 2 telefoner så kommer det att ändras rätt kvickt (inte för att alla kan köpa det, utan för att det finns ett motstånd mot att köpa gamla saker, hur bra dom än må vara)

Just my 2 cents....

Alles är på svenska, rättstavning och allt...
Felhanteringen också, fick texten "Din iphone behöver service, kontakta www.apple.se/support", en reboot löste dock det problemet.

Efter lite mer användning av firmware 1.2 så har den inga problem med att syncha kontakter mot Exchange, mailappen hänger sig ibland och det står bara ansluter (appen måste dödas, sen funkar det) och kalendern synchar inte alls för mig på telefonen (men ändringar görs i outlook om man ändrar på telefonen)

det ser precis ut som i 1.1.4

Jag la in 5A240d igår och tänke ge en liten summering:

Det positiva:
- Allt är på svenska out of the box
- Exchange synch funkar tillfredsställande (se nedan)
- Telefonen har inte hängt sig oftare än med version 1.1.4

Det negativa:
- I mitt fall så heter min inkorg "Inkorgen" och iPhonen hävdar bestämt att en mapp med namnet "Inkorg" är min inkorg...
- Inga köpta TV-serier/filmer i iphonen (itunes säger att jag har för gammal firmware)
- Ingen installer eller Itunes

Jag är en early-adopter och är generellt överseende med problem så jag kommer köra 1.2 betan, kan dock inte rekommendera den till alla.

1