Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
belmonte

belmonte

Medlem
  • Plats Åstorp
  • Registrerad 2005-01-26
  • Senast aktiv 2007-10-03
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen belmonte har skrivit i forumet.

1

Ska slaktat en Compaq och ska använda IDE-disken i ett externt FW-chassi. Disken var partionerad i 2 hälfter, den ena användes som windows C. När jag lagt den i chassit ser skivverktyg bara den ena partitionen. Har provat att radera, men får bara fram en partition: 128Gb Rexon.
Behöver låg-nivå-partionera och återställa driven. Hur gör jag?

Flickvännens 12-årige son hade en JoS, men knapparna glappade efter ett tag och det blev svårt att få den att reagera när man tryckte. Den kasserades och nu använder han en iPod Shuffle 512, och alla hans kompisar imponeras av den låga vikten och det koola utseendet. Aldrig mer JoS för honom...

Alla som får hålla en iPod i sin hand, navigera bland låtarna och lyssna blir sålda av iPod. Tillochmed värsta PC-nördarna gillar den. Varför? Den funkar! - Är det inte det som är viktigast? Öppnar sedan Apple upp en iTunes Music Store (ITMS) i Sverige i april, som alla tror, får nog Jens en kalldusch till...

Ladyshave till iPod - detta måste vara ett aprilskämt. Undrar om den har Made For iPod stämplat nånstans...

Johan

Det är en första generationens iPod som är med i videon. Ingen tvekan!

Om det är en 5Gb eller 10Gb vet nog bara rekvisitören på bolaget som gjorde videon...

Hjälpte flickvännens son med hans nya iPod Shuffle.

Han använder PC med XPpro. Datorn ser inte iPoden riktigt. Ibland dyker den upp som en "diskenhet", ibland som "USB storage" (el nåt sådant) - inte som "iPod".

I en annan pc identifieras den den som "iPod" och den dyker upp i iTunes, så det är inte fel på iPoden.

Har av-installerat hans gamla iTunes 4.7.1, och installerat om från skivan som följde med. Inget resultat. Av-installerade och installerade 4.7.1 från nätet. Inget resultat.

Har provat med alla USB2-portar, både på framsidan och baksidan. Det har fungerat att koppla in MP3-spelare via USB innan, så jag undrar: kräver en IPS speciella USB-portar för att fungera bra?

Tacksam för all hjälp!

Johan

1