Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
SörenP

SörenP

Medlem
  • Registrerad 2005-02-20
  • Senast aktiv 2015-03-14
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen SörenP har skrivit i forumet.

1

Har uppdaterat telefonen och konstaterat att den nu fungerar i Bilen igen som den gjorde förut innan 4.2.1

Sören

Tack för informationen, jag gjorde som någon rekommenderade mig och lämnade in en fel/buggrapport till Apple angående detta, det verkar som om jag inte är ensam om fenomenet, jag klarar mig dock via aux-ingången, men det blir ju inte riktigt samma. Vi får hoppas att det kommer en lösning så fort som möjligt bara.

Sören

Jaha, ska bara meddela att detta har också hänt för mig, har en volvo c30, där det alltid har fungerat till och med ios 4.0.1, men när jag uppgraderade till 4.2.1, så står det i bilen att den är oläsbar. Jag har apples egen usb-till-iphone-kabel, har provat restore, utan resultat. Går det att gå tillbaka till en äldre version av ios, eller sitter jag fast i detta problem, tills en fix har kommit?

Mvh Sören

Hmm, kan vara något mystiskt med DVD-läsaren, kanske den inte kan läsa skivan. Kanske om du har en extern läsare, prova den till disk 2 ifall den fungerar då.

Sören

180 på både G5, MBP och mini.

Plus 48 ungefär på Leopard-grafikuppdatering som kom efter 10.5.2

Sören

Den kom just i min programuppdatering, så nu ska jag uppdatera.

Mvh Sören

Det finns även regionsfria DVD-spelare att köpa hos handlare i Sverige, Netonnet exempelvis, de kostar oftast dock något mer i inköp, men det kan ju vara värt pengarna kanske om det inte går att lösa på annat sätt.

Sören

Okej, tackar för det!

Sören

Jag har en enkel fråga. Om man vill använda en shuffle för att flytta filer mellan olika datorer, mac/pc hur fungerar det. Om man har ställt in att man vill exempelvis vill ha 100 Mb för filer och stoppar in den i en dator, vilken som helst, kommer den upp som en volym eller måste itunes finnas för att det ska kunna gå att skicka filer med den? Mao, fungerar den som vilken usb-sticka som helst när man flyttar filer?

Mvh Sören

1