Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
conny.lundgren
  • Registrerad 2005-02-22
  • Senast aktiv 2013-03-04
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen conny.lundgren har skrivit i forumet.

1

Har aldrig haft några som helst problem med mina apple laptops, tror att de som har problem hörs mer än de som inte har problem tyvärr.

Har en svart macbook c2d inköpt i februari, samt en mbp av senaste snitt 17", highres samt en 2,5år gammal 17" powerbook. Aldrig det minsta problemet med någon av dem, däremot har jag avverkat många pc laptopar genom åren med betydligt mer problem (bla dell, acer, ibm och fujitsu).

Beställde en 17" high-res med 7200rpm disk och en sleeve, tyvärr strulade det till sig vid beställningen (både från apple och leasingavtalet), men nu är allt ok men sleeven har gått från direkt leverans till 4-6 veckor, så min fråga är det någon som vet om det skeppas separat? I bekräftelsen står "Observera att din beställning inte kommer att levereras förrän alla delar finns tillgängliga.", vilket inte känns så spännande med tanke på att beräknat datum nu är 09.08.2007.

Kör med såna här http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=316533 , fungerar utmärkt (och många andra rapporerar samma sak)

Jag körde med en 17" PB (1.67Ghz, 2gig) tills nyligen, men har nyligen bytat till en svart macbook (2gig). Måste säga att jag är väldigt nöjd, jag tycker inte att den känns plastig blev positivt överraskad på den punkten. Kör med en 24" extern skärm när jag inte är på vift och det fungerar utmärkt, min uppfattning är att det är kraftigt överdrivet om hur klent grafikkortet är i en MB, möjligen vid spel och något som använder grafikenkortet ordentligt kan man märka en viss skildnad.

Tror att det (som vanigt) beror på vad du tänker använda den till, själv är jag helnöjd med storleken och formatet, perfekt med en maskin som funkar på flyg och tåg (vilket varesig 17" eller de 15" maskiner jag har haft riktigt har gjort),

1