Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
metheny

metheny

Medlem
  • Registrerad 2005-02-26
  • Senast aktiv 2005-03-23
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen metheny har skrivit i forumet.

1

Man bör vara medveten om att kyla och temperatur inte är samma sak. En ipod som varit ute har samma temperatur som din jacka som varit ute, men pga dess metallhölje förmedlas värmen (dvs bristen på den) snabbare via metallhöljet än jackan, och upplevs därmed som kallare. Går den f.ö. sönder av användning i nordiskt klimat torde den gå att reklamera..

Ursprungligen av Raptor:

Konstigt att man inte får fri frakt längre. Om ni registrerar och det står knappa in "friends key", knappa in raptor och kolla om ni får gratis frakt. Man fick det förut!

Raptor

Hm, tidigare idag kostade samma skin $20, nu verkar de kosta 10 och sen hälften bortdraget --> 10.25 inkl frakt. Rätt stor diff..

Hm, jag hittade ingen "friends key", varken vid registrering eller när jag skulle gå till kassan, så att säga. Gick så långt som till paypal, men har inte lagt order än..

offtopic: ngn som sett snow eller asphalt? asphalt ser ju fresh ut på bild, men svårt att säga.. ipod-vit är ju alltid stilrent också.. men kan tänka mig att den ser lite kackig ut på riktigt?

Ursprungligen av erict200:

www.lajo.biz . värdet är för litet för att du ska åka på tull

Well, där ligger de på $20, istället för $9..

Såg en recension i avdelning testlabbet av just ett sådant skin. Eftersom jag inte har försäkring på min mini så tänkte jag att ett fodral kan dämpa det värsta fallet - nåväl, jag hittar hur som helst inte var man köper just XSKN exo3mini (som jag tycker verkar juste, och framförallt, billigt)

Någon som vet var man köper detta i sverige? På Ebay är de verkligen billiga, men då måste man ju skicka dem hit, vilket kostar mer än fodralet. Allaboutaccessories.com ligger på $9, men återigen, kostar att skicka till sverige, och så kanske man åker på moms..

Tips?

1