Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
rattha86

rattha86

Medlem
  • Registrerad 2005-03-06
  • Senast aktiv 2008-07-20
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen rattha86 har skrivit i forumet.

1

Hej. Jag har bara en liten fråga? Alla säger att Ipoden fungerar som en hårdiskt, vilket den då gör? Men behöver man ta med sig apple cd skiva vart man än går för att man ska kunna tex ta saker ifrån en kompis dator? eller ser Xp att det finns en extern hårdisk där...

Hoppas på svar//

Ursprungligen av Spyder:

Hur menar du att det fungerar när du lägger in låtar från iTunes på iPoden? Ser du att iTunes lägger över låtar, kan du se låtarna på iPoden från iTunes? Gör du en ordentlig frånkoppling av iPoden från menyn?

hur gör jag det?

tack för ditt svar...

Ursprungligen av erikohman:

Andvänder du auto synk? Försvann alla låtar?

Vad menar du med Auto synk? aa asså när jag lägger in låtar till Ipoden ifrån Itunes så fungerar det, men sedan när jag kollar ur sladdarna och allt och ska lyssna på på alla låtar så finns det inga låtar där??

Shiit faan va jobbigt om an ska behöva lämna in dem så fort man har fått den... jag fick min i fredags och kanske måste lämna in hela spelaren om det inte fixar sig...

Hur skickar man själva Ipoden da ? Via posten eller ? hur gör man?

Hej.
jag har lagt in låtar på Itunes. Men sen när jag kopplar ifrån min Ipod så ser jag varken några låtar på min Ipod... vafan ha hänt ?? hjälp mig

Hej.
Det är så att jag fick min ipod phot 30gig igår och jag undrar nämligen hur man använder den som en hårdisk? jag menar hur lägger jag över filmerna, är det bara lägga över den i mappe"min ipod" under fliken "den här datorn" eller måste man skapa en speciell mapp.
Eller om det är så att jag drar hem till en kompis och vill ha en album ifrån han, måste jag ha cd skivan med mig överallt då? eller hur ska jag ta mig tillväga?

// hoppas på svar

Ursprungligen av Fiction:

Exakt hur sugen e du på att lägga över låtarna egentligen?!!! Tålamod e en dygd....

Så man ska alltså vänta med att lägga över låtarna ? Är det bättre för battriet eller ?

hej.
jag har precis fått min nya ipod photo 30gig och undrar om jag kan både ladda den och föra över musik på den vid första laddningen. Borde jag låta den ladda för sig själv och sen överföra låtar när den är helt fulladdad?

hoppas på svar//

Ursprungligen av homeboy87:

Fick min ipod photo 30gb. Jag beställde den lördag 18:40 och en man kom från TNT kom och knackde på min dörr i morse och höll ett paket åt mig i sin hand:D.

hehe.. blev du inte glad dååå:p
vafan jag måste vänta tills på fredagen...... eller kanske tidigare.. jag beställte den i lördags oxå.. menmen du hade tur:p

Ursprungligen av Poddan:

Jag betällde min iPod Photo förra lördagen 26/2 och fick den den 2/3, alltså 4 dagar.
Vill tillägga att jag inte tog någon gravering. Jag änvände min brors csn-kort och fick den 300:- billigare.
Betalar du med kreditkort, vilket är det enda alternativet om man handlar för under 7500:-, så kommer paketet med bud. 300:- billigare, gratis frakt och leverans direkt hem till dörren. Kan inte bli mer bekvämmare!

hehe men ringde dem hem innan eller kom dem en viss tid punkt :rolleyes:

Hej.
Det är så att jag köpte igår min Apple Photo Ipod 30gig ifrån Applestore via min Csn kort. Det står att det ska leveraras inom 24timmar. Min fråga var då om någon har beställt nåt ifrån Apple store och hur länge det tog för er att få hem produketen. Och om dem kommer utanför dörren eller om får en medelanden att mans ka hämta den på den närmaste posten??

Hoppas på svar//

1