Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
zappamania

zappamania

Medlem
  • Registrerad 2005-03-16
  • Senast aktiv 2007-11-20
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen zappamania har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av femton:

http://www.ipod.se/forum/showthread.php?t=42039&page=3&pp=15&highlight=ljudb%F6cker

Kanske står det något där som kan hjälpa dig. Lycka till.

Jag mailar honom och ser hur det går
Tackar

Zappamania

Ursprungligen av Spey:

Hej, är ny här på iPod.se och har inte läst igenom allt om iPod mini ännu (är på sida 10) så jag beklagar om jag frågar samma sak som någon redan gjort.

Min fråga är, kan man jogga med ipoden utan att man skadar hådisken? Och vad händer när jag joggat över 25 min d.v.s. när skak minnet tar slut?

//Billy

Tjena.
Jag har joggat 30 -45 minuter utan att en enda gång märka något hack i musiken. Verkar altså fungera bra. Det kanske beror på hur din ork är?

Zappamania

Hejsan

Jag försöker lägga in ljuböcker i min iPod. Hur bär man sig åt för att filerna ska hamna i ljudboksfilen som jag kan bläddra fram. Jag har rippat ner ner skivor, lagt in dem i datorn och fört över dem till min iPod. Men jag blir som tvungen att skapa en mapp för boken. Det innebär att jag måste komma ihåg själv var jag var sist om jag lyssnar på musik mellan boklyssnandet.
Hur får jag altså iPoden att ska "bokmärken" som kom ihåg var jag var sist?
Hur får jag in bokfilerna i ljudboksmappen?

För det kan väl inte vara så eländigt att jag måste köpa ljudböcker för att det ska fungera?

Hoppas någon har prövat och kan detta.

Zappamania

Hej

Kollade runt lite om den eviga batterifrågan. Hittade en sida från iPod upgrade, http://www.ipodupgrade.net/, som erbjöd betydligt kraftfullare batterier till iPod mini, än vad originalet har, till ett verkligen bra pris. Även om man låter de sätta in batteriet kostar det under 400 kr.

Nu undrar man alltid när man hittar en sida någonstans om den är seriös. Altså, har någon testat detta företag? Finns det kunskap om iPod upgrade?

Tacksam för svar/Zappamania

Grönt förståss. Naturens färg, lugnets färg, vacker färg.

Zappamania

Tack för svaret. Om jag måste lägga ihop låtarna till en enda lång, kan den bli väldigt lång. Då får jag nog acceptera 4 tiondelar av en sekunds tystnad

Zappamania

Ett problem jag har är att vissa skivor (tex Pink Floyd: The Wall (underbar CD) eller Zappa: Roxy & Elsewhere (även denna är underbar)) har låtar som går in i varandra. Låtnumret förändras men på en Cd skiva hör man inte mellanrummet mellan låtarna. På min iPod hör man mellanrummet som 4 tiondelars tystnad. MYCKET IRRITERANDE.
Har någon där ute lösningen på detta triviala men problem?

Mvh
Zappamania

En undran från en yngling.

Om man lyssnar på ipoden via stereon så bör man ju ha den nätansluten, tycker jag. Men kan det påverka batteriet? Nätadaptern laddar upp Ipoden och sen då? Underhållsladdar den? Eller går Ipoden enbart på nät? Om den laddas upp då och då under lång tid så inbillar jag mig att det försämrar batterikapaciteten.

Har någon kunnig en uppfattning?

Zappamania

Hej

Jag undrar om en Ipod i en dockningsstation under lång tid kan skada batteriet? Om den laddas hela tiden(gör den det?) borde det inte vara så bra.
Är det någon som vet svaret på detta?

Zappamania

1