Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Matrim

Matrim

Medlem
  • Registrerad 2005-03-17
  • Senast aktiv 2005-05-02
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Matrim har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av badfriday:

Har haft lite mycket tid över... Idag stickade jag ett iPod fodral!
Intresserade kan gärna få mönster!

/badfriday

http://www.ipod.se/forum/attachment.php?attachmentid=2516&stc=1

Jag äger ju ingen "normal" iPod men det där var coolt Bra val att inte ta vitt garn då det blir smutsigt o så.

Ursprungligen av KSven:

itrip, en annan fm-sändare med enkel plugg (soundfeeder fm), några ishades och ett iskin har jag för mig. detta var innan jul när jag hade en 20gb's semiportabel mp3-spelare med ett äpple på. frakt för exempelvis en itrip är 12 $ (International Air Mail insured)

ang iskins "xskn" till ipod shuffle:
har även haft skins från xskn (lajo.biz) till min 20gb, men tyckte kvalitén var under all kritik. bra passform men dålig kvalité och precision på den sk bästa silikonen från japan... speciellt på flip-varianten. vill du dock verkligen ha just xskn kan du beställa från just lajo.biz. dom har lite skojiga rabatter ibland. var 50% när jag beställde. "thanksgiving special"! skeppas från hongkong, slapp tulla där med.

Denna, http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6710_0_6_0_M, har fått bästa betyget av de skins ipodlounge testat hittills. men den verkar inte finnas på deras amerikanska sajt. kommer kanske snart. ganska pricy.

jag väntar på ett fint hardcase. det här med silikon är ganska tråkigt.

Attans, jag som tyckte en xskn verkade så bra till min shuffle :U
Jag håler med, silikon verkar lite sådär, och nu finns det ju Aluminium varianter. De gör ju så att den väger dubbelt så mkt men gud vad snygga de blir

http://www.griffintechnology.com/products/ivault/
http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=6805_0_6_0_C

När jag kollar frakten från Griffin kostar det international 30$, och det är ju fasen priset på fodralet!

Hmm, gamla sköna rocklåtar är ju några exempel: eye of the tiger, rock you like a hurricane, paradise city, TNT, highway to hell, thunderstruck, bad to the bone.
Sen om man vill ha metal finns det ju andra också

Ursprungligen av KSven:

istore kan iaf jag rekommendera. snabb leverans. ~4 arbetsdar har jag för mig. behövde inte tulla.

Bara för att jag är nyfiken, vad köpte du för något?

Tjo, vill verkligen ha ett fodral till min shuffle och jag har hittat dessa, hyffsat pris o allt ju

http://www.speckproducts.com/shuffle-6.htm
http://www.theistore.com/xsknshuffle/xsknshuffle.html

Men sen är det ju det där med frakten och tull, och säkert fler avgifter ;p

Så är det någon här som har handlat på dessa affärer som skulle kunna klargöra hur mycket man kommer att få betala i slutändan?

P.S, jag har faktiskt sökt innan jag postade, men jag hittade inga riktiga svar

Ursprungligen av homeboy87:

pite jacke: Det du säger stämmer inte. Display är något många männniskor uppskattar och har man över 50 låtar i sin spelare så vill man väldigt gärna ha display eftersom man vill ha översikt över låtarna. Jag är säker på i fall apple släpple en ny shuffle som en samma med den som finns nu men har skärm och kostar lika mycket som nuvarande shuffle så skulle folk köpa den med skärm. Det är ett vanligt att folk säger att dom inte behöver något bara för deras produkt inte har det. Jag håller med dig om att diktafon är onödigt. jag har det på min iriver 180t och jag i princip aldrig använt funktionen.

Att hela grejen med skärm är onödigt om man inte har fler än 200 låtar en av dom dummaste kommentererna jag har hört. Vad händer om man slänger in 4 nya album man inte har lyssnat på. Man kan knappast se vilken låt man lyssnar på och hur lång den här. Att säga att andra mp3spelare med skärmar jag super krångliga menyer är inte heller rätt. iRiver spelare med skräm är väldigt enkla att använda och man behöver knappast läsa menualen för att använda dom grundläggande funktionerna. Där emot måste JOS jobba lite bättre på det där med deras knappar annars är shuffles konkurant N200 väldigt enkel att använda.

Shuffle är gjord för att bara spela musik inget annat vilket är bra men jag tycker att den är lite för dyr eftersom den inte erbjuder en massa saker som finns i princip i varande flash spelare idag. Det jag mest stör mig på är när man är inne på en massa forum här på nätet så läser man hur alla shuffle äger rekommenderar sin suffle till varenda person som är sugen på att köpa en mp3spelare. Vissa går så långt att doms äger att shufflen är en av dom bästa mp3spelare som finns att köpa den. Folk framhävar den som om den vorre jätte fantastisk. A visst shuffeln är en trevlig spelare men det är precis ingen produkt man skryter om. Creative Muvo kom ju ut för 2 år sedan och gör det shuffeln gör förutom att den är lite fullare.

Ingen större idé att ens diskutera det här då allt är upp till vad personen i fråga vill ha.

Glöm inte att, eftersom den är kompitabel med playlists kan sätta favorit låtarna längs fram så man alltid kan gå till dom

vad som helst med Pantera ^^

Tycker dom hade rätt! dåligt med minne på Creative o JoSen samt att det där byta låt/volym på samma knapp tycker jag med är krångligt. Spciellt om man jämför med Shuffle

Ursprungligen av AndreasJ:

haha ljuvliga ullared... coolt och tok galet ställe...
Dom har ju rätt mycket prylar på nedre våningen dock ingen aning om vilka lurar...
va där i november i jobbet sist

Morsan ska dit, kan ju skicka henne att leta

Nån som vet om de har några schyssta lurar i Ullared, G-kås dvs? ^^ kanske Sony MDR EX 71

Wee, köpte min iPod Shuffle för 4 timmar sen nu. Jag är livrädd! den är så vacker men det känns som att den kommer dra på sig en massa repor

Därför undrar jag om det finns några fodral eller hardcase till den ännu? och var man köper dom...

Apple's egna är jag inte speciellt förtjust i.

1