Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jozzan115

jozzan115

Medlem
  • Registrerad 2005-03-22
  • Senast aktiv 2008-04-17
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen jozzan115 har skrivit i forumet.

1

Tack för hjälpen.. jag blir nog så illa tvungen att lämna in den...:(

Ursprungligen av homeboy87:

Försök att starta om den genom att hålla nere MENU + Action(knappen i mitten).

Nej, ingen skillnad.. appleloggan och sen den där surisen igen..

Jag har fått problem med min iPod mini och jag vet inte hur jag ska lösa det.. Har försökt allt.. trodde det va problem med batteriet så jag lät den laddas ca ett dygn, men det fungerar inte ändå. det som syns(när den inte är connectad) är appleloggan och sedan en "sur iPod".. när jag kopplar den till datorn kommer laddningssymbolen upp men den är stilla, alltså den rör inte på sig som den annars gör. Den hittas inte heller i datorn, och detta gör det omöjligt att uppdatera eller nollställa Ipoden..

Snälla hjälp mig... saknar min levande, älskade Ipod...

Ursprungligen av swe_rocket:

Hej
Har nu äntligeninförskaffat en iPod mini och söker nu med ljus och lykta efter den ultimata hållaren för träningsanvändning.
Ska fungera för såväl ute (cykel, löpning) som inne på gymmet.

Har någon ett bra tips?

Jag ska beställa min Mini på torsdag, och med den vill jag också ha två fodrall, ett att kunna ha på joggingrundan och ett för att skydda den resten av tiden. Problemet är: De sportfodralen som finns i AppleStore kostar 400-500, de är praktiska och snygga, men ganska dyra. Om man bestämmer att beställa från Marvare blir det också dyrt. Varför har inte Applestore fler fodrall i sin Shop? Jag kollade in ett nytt fodral i Shoppen, Belkin iPod Mini Folio - Pink Leather Som jag blev blixtförälskad i, det va sött, läckert och inte särskilt dyrt: bara 129 kr. Någon som har några tips på billigare "sportfodral" (eller vanliga) till mini?

Kram Jossan

Hade jag varit du hade jag ju definitivt satsat på minin, den är riktigt läcker och om du bara har 500 låtar räcker den ju mer än väl. Med csn-kortet får du 10% rabatt på allt i applestore, så det är inte bara på photo.

1