Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Toddan

Toddan

Medlem
  • Registrerad 2005-03-30
  • Senast aktiv 2008-02-14
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Toddan har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Corpset:

Suck.

Jag gillar den inte. Någons om vet om det finns någon chans att köpa den vita gamla som CTO fortfarande, eller kommer jag behöva köpa från någon butik? Sänks priserna i butiker på end-of-life-produkter?

Macoteket, MacForum och några av de andra stora försäljarna har säkert någon äldre iMac till försäljning.

Ursprungligen av Doktor G:

Jag överväger på allvar att beställa en iMac, men jag har några funderingar först.

Hur stor är skillnaden mellan Core 2 Duo och Core 2 Extreme? Är det värt 4500 extra? Hade det varit samma processor hade jag valt den långsammare, men nu blir jag osäker när det är en annan processortyp.

Hur pass bra är grafikkortet om man jämför med vad som är modernt? Att det kommer vara mycket bättre än det jag har nu begriper jag naturligtvis, men har Apple snålat in? Tänker på ATI Radeon HD 2600 PRO

Minne köper jag garanterat från tredje part, Apple kan konsten att tjäna kosing.

Sedan är frågan om man ska skaffa AppleCare... på den gamla goda tiden höll ju Macarna i tio år, men jag är fullkomligt medveten om att speciellt revision A av deras modeller har barnsjukdomar. Men om jag fattar det rätt så har man ett år på sig att skaffa AppleCare, dvs innan garantin går ut. Kanske är bäst att vänta? Håller den i 11 månader så håller den säkert ett bra tag till.

MEN! Vad som får mig tveksam är glossyskärmen. Ni som har det, stör ni er på speglingar? Min PB har ju matt skärm, och där speglar det sig aldrig, men jag vet från tiden då jag hade CRT att det kunde vara riktigt störande.

2.8GHz kostar "bara" 2250:- mera än 2.4GHz.

Det som du får för 4500:- mer är förutom en Snabbare CPU är 2GB i minne (istället för 1GB), och 500 GB HD (istället för 320GB). Drar du ifrån detta så får du exakt samma pris som för 24" med 2.4GHz.

1