Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
LiqWid

LiqWid

Medlem
  • Registrerad 2005-04-18
  • Senast aktiv 2008-12-08
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen LiqWid har skrivit i forumet.

1

Tack för oerhört snabbt svar. Dom ligger på den interna disken, dessvärre då kanske man ska säga i detta fall då. Men troligtvis är det ett Windows-relaterat problem då alltså. Jag tackar för hjälpen och söker mig vidare för svar. Tack
--------
Jesper Ohlsson: Stämmer, känns som iTunes bara blivit segare ju större mitt mp3-arkiv blivit också.

Hej, jag har fått ett problem med iTunes. När man byter låt i iTunes så hackar datorn, allt som jag har igång sammtidigt fryser i ca 2 sek, sen hoppar det igång igen. Kör med Windows och har en sprillans ny dator. Intel Dual Core 3GHz 4GB Ram. Det skall inte vara något problem tycker jag, det är just iTunes som orsakar detta problem också. Så mycket systemresurser bör inte iTunes dra så att datorn hackar till i 2sek när man byter låt. Några idéer?

Tack på förhand,
LiqWid

Nu har jag testkört nya iPoden i en dag, måste säga att jag är mycket nöjd med den. Men det jag stör mig mest på är när man ska lyssna på musik, man har gjort en playlist, så vill man lyssna på en speciell låt, så man går ner till artisten, trycker på låten, sen så shufflar den bara låtar ifrån den specifika skivan. Nått som ni har nån koll på? Den borde ju rimligtvis shuffla resten av playlisten som jag ställde in den på från början.

Har du några tips på program som kan vara en bra start att köra när man fått sin nya iPod?

Gött, tack som attans. Nu ska jag hem och greja bara den kommer nån gång. Den har gått iväg i alla fall. Väntar med spänning nu

Ja det vore faktiskt schysst att kunna göra det. Men det var ju synd som attan att Felia fick tag i iPhone, hade vart sugen på att köpa en sån, men då fick det bli att behålla befintlig telefon tills nästa generation iPhone kommer istället.

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det där med att pilla har jag alltid gillat, vet inte hur många PSP's jag har donat om firmwaren på men det är ett par. Har även flashat firmwaren på en av mina Xbox 360's så nog ska jag klara det där med bravur bara jag får tag i ett program och en liten guide.

Så det är inte värt att jailbreaka då? Det vore ju schysst att kunna lira NES-spel tycker jag. Men det lär väl inte gå om man inte just jailbreakar den.

Det där med mic har jag missat helt också. Verkar ju soft som fan. Kan man ju nästan använda den som en telefon ändå, så länge man har w-lan i närheten i alla fall. Kan bli spännande det här!

Men det här programmet som heter Fix Tunes, om jag förstått allting rätt så fixar den Covers automagiskt? Så det är bara att föra över filerna till iPoden sen så har man covers till låtarna och rätt taggning? I så fall så verkar det ju väldigt vettigt att investera med tanke på att jag får min iPod Touch G2 nu i veckan.

Tja, beställde en iPod Touch G2 nu precis. Har bara haft en Shuffle G1 innan men den har mer eller mindre plockat ner skylten nu. Tänkte bara höra om det är samma tillvägagångssätt för att köra "jailbreak" på G2 som G1. Vore nice att kunna slänga in lite saker som man själv vill.

Tack på förhand
/DC

1