Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tz_one

tz_one

Medlem
  • Registrerad 2005-04-23
  • Senast aktiv 2006-01-14
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen tz_one har skrivit i forumet.

1

Till er som vill ha bilder, ska fotta snart har just flyttat o så, så jag har inte junnit, jag trodde att jag hade blivit av med ipoden men hitta den så bilder kommer snart....

Ja du, det kan nog bli så att det inte blirt någrar bilder, misstänker att jag har blivit bestulen på den eller så har den glidit ur fickan på annandags shoppingen Jag måste dock kolla igenom huset ordentligt innan, men det verkar som om den inte kommer dyka upp mer.

För att det räckte med några varv, sen kolla ja då var den helt repig, skulle du sluta putsa efter 2 sec???

Har någon nått tips på hur jag får bort reporna??

Ja det skall man noga kunna ordna, idag skulle det bli me mobilkameran, imorn med en riktig digitalkamera...

Nej bilderna me mobilen blir helt kassa, får vänta till imorn...

Idag skulle jag applicer på invisibleshield på min ipod nano.:mad:

Först och främst så har jag en putsduk till glasögon/solglasögon som inte skall repa, ja börja änvända den på ipoden, nu är den helt repig, vi pratar om repor på hela ytan. Så putsdukar från synsam kan jag absolut inte rekomendera. Då e frågan ska man göra en stor grej av det med synsam eller ej? Känns som om man bara vill slänga bort sk***en nu, ser helt bokstavligt förjävlig ut.

Sedan då när man ändå skall applicera på invisibleshielden på nanon, så får man dit den någorlunda bra, tar fram kreditkortet och ska börja trycka ut bubblorna. Ja vad händer då? det blir en himla massa repor i invisibleshielden. tar även fram tops för att de e mjukare, återigen blir det märken på skyddet.

Så alla ni som tycker att invisibleshield är otroligt bra, er kan jag inte hålla med för fem öre. I deras reklam ser man ju hur de försöker repa med en nyckel, det blir inga märken. Med ett kreditkort dock så blir de det.

Jag kan inte ens beskriva med ord hur frustrerad jag är just nu och jag undrar vad ja ska göra me ipoden, invisibleshielden och om jag ska vända mig till synsam??:mad:

/Tomas

1