Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
söder

söder

Medlem
  • Registrerad 2005-05-10
  • Senast aktiv 2015-03-22
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen söder har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av söder:

Jag har med windows. Vafan...var har de blivit av då. Jag hittar inget att jag ska visa de igen och jag har startat om programet.

Kör vista dock?

/Söder

Pinsamt. De var kvar, det var jag som har pillat på skärmen sedan jag hade igång iTunes senast och hade ändrat instälningar på den. Därför jag inte såg de svaga ränderna.

/Söder

Ursprungligen av Spyder:

De är kvar hos mig iaf (Windows).

Fast om det innebär att du är konstig låter jag vara osagt.[/I]

Jag har med windows. Vafan...var har de blivit av då. Jag hittar inget att jag ska visa de igen och jag har startat om programet.

Kör vista dock?

/Söder

Är det bara jag som e konstig nu eller stämmer det att ränderna är borta, dvs rutnätet som var i listerna bland alla låtarna?
/Söder

Kanske kan odelsteken ta lite bilder på den sen, så att jag får se de tillsammans då.
Tack på förhand.
/Söder

Hmm, men finns det inte något fodral som ser ut som det lilla man fick med till förra nanon då?

Tyckte det var stilrent som fan, inte så klumpigt som många andra e. Vill fan inte sätta på en skyddsfilm på den, eller stoppa in den i nått silikonfodral som gör att den får samma size som minin.
/Söder

Har precis fått min nya nano. Är på jakt efter ett litet fodral till den. Vet att man till nanon G1 fick en liten ficka i mocka till. En sån hade varit perfekt tycker jag, vill inte ha mer.
Vet någon var man kan köpa de och vad de kostar?
/Söder

Har ni fått fram voltage hack med mjukvaran 1.4.1 ?
Jag får det inte att funka på den senaste..?
/Söder

Altlså, har du testat detta på den senaste mjukvaran? För jag har fått det att fungera innan, men sen jag updaterat poden, och gjort om hela denna processen, så får jag inte det att funka.

Fixade in 1.4.1 precis, och nu kan jag inte få igång voltage hack på ipoden. Voltage hack e det att man har siffror på hur mycket batteri man har istället. Jag har fixat det med PodPlayerPackage innan, men nu funkar det inte. Någon som vet hur man bör gå tillväga nu? Kanske något annat program som löser det?
/Söder

Tjena. Har följt er diskussion här ett tag nu. Har haft samma fel med min audiobook jag själv skapat. Började med att sätta ihop att mp3orna till en lång på en halv Gb. Sen konverterade jag det i iTunes 4.9 till AAC. Först i stereo. Jag ändrade också m4a till m4b. Iaf blev det helt fel på tiden och när jag hade lyssnat på musik mellan två gånger jag ville höra på ljudboken igen så startade den om. Testade sedan med mono. Tiden blev rätt då, men samma fel när jag lyssnade på audiobooken efter att ha lyssnat på musik. Har läst här en del om att ni tror det har med storleken att göra, men jag läste på iLounge att det har med samplingen att göra och att det kanske kunde ha med ändringar iTunes gör i id3tag:arna. Iaf skrevs det om att ifall man gjorde ljudboken i 22.050 Khz så skulle det funka. Detta kan man ju inte välja i iTunes, men om man väljer att man vill konvertera till podcast så blir det 22.050. Jag testade detta, och, ljudet är bra nog och det verkar fungera med bokmärkena nu. Jag bytte m4a till m4b som vanligt också. Testa detta och se om det fungerar för er med.
/Söder

EDIT: Det funkade minsan inte nu heller, har testat att editera i filen nu med en hex-editor. Där finns i den att den heter m4a, ändrade det till B ...så ska vi se...det stod något om det på iLounge. Vi testar...SUCK

EDIT: Lurade...det funkade fan inte nu heller...

1