Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vorbis

vorbis

Medlem
  • Registrerad 2005-05-12
  • Senast aktiv 2012-06-12
  • Antal inlägg 36

Foruminlägg

De senaste inläggen vorbis har skrivit i forumet.

Efter att jag uppdaterade dyker inte min iPhone upp i iTunes längre. Vad kan ha hänt och vad ska jag göra? När jag pluggar in den med usbn börjar den enbart ladda.

Geekbench Score: 3150
Version: Geekbench 2.0.18
Platform: Mac OS X x86 (32-bit)
Operating System: Mac OS X 10.5.4 (Build 9E17)
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8300 @ 2.40GHz
Model: MacBook (Early 2008)
Memory: 2.00 GB 667 MHz DDR2 SDRAM

Jag fick min nya MacBook i fredags och har sedan dess suttit och pillat och fixa med min nya skönhet. Nu vill jag fixa så jag kan lyssna på webradio när jag är hemma och de innebär alla möjliga kanaler.
Bör tilläggas att jag är en komplett nybörjare på Mac då de här är den första i min ägo.

Nu skickar dom skickar inte med nå fjärr längre va? Eller har jag fattat de del?

GPRS inställningar för Tele2 sökes. Har letat på forumet utan bli klokare så nu frågar jag er här istället. Vad är de för uppgifter jag behöver och hur lägger man in dom? Fick min iPhone i torsdags och GPRS är de ända jag inte fått att fungera

hittade en annons på tradera om upplåsta iphones från england. är de möjligt eller försöker han blåsa folk? säljer dom för 3900:-
http://www.tradera.com/APPLE_IPHONE_8GB_HELT_NY__ARETS_JULKLAPP____-auktion-53514983

Senast redigerat 2007-12-04 19:23

Någon som köpt en iPhone på plats i Apples butik i New York eller i butik i övrigt i usa? Måste man köpa med ett abonnemang eller kontantkort eller kan man köpa den låst utan att teckna abonnmang? För man kan ju redan "vara" kund och bara vill köpa telefonen så att säga. Har en kompis som är i NY i detta nu och jag vill gärna veta innan jag ber honom köpa med sig en hem till mig.

"itunes kan inte läsa innehållet i iPod-eneheten "NIRRE". Gå till fliken Sammanfattning i iPod-inställningarna och klicka på Återställ så återställs iPod till fabriksinställningarna"

Jag gjorde som de stod och installerade även om iTunes. Nu har samma sak skett igen då jag skulle slänga in lite ny musik, så jag undrar helt enkelt vad som kan va fel? Blir desperat av att gå runt utan musik i öronen..orkar inte hålla på lägga in flera hundra låtar gång på gång.
Jag har en svart iPod nano 8Gb

Ska en sväng till new york snart och funtar på att köpa med mig en nano hem eftersom dom är billigare där helt enkelt. Men min fråga är då om garantin gäller även här hemma. Känns lite jobbigt om de inte skulle vara så, och då till en följfråga: Jag köpte tilläggsgaranti på 2 år på min nuvarande mini, går det att flytta över garantin som är kvar till den nya i så fall?

här är mitt försök, och innan nån klagar så får jag väl lova att säga att texten inte riktigt stämmer överense med iPoden om ni förstår vad jag menar

annars kan man ju alltid använda sig av en vanlig väckarklocka eller mobilen. själv kör jag på alternativ nummer 2

nej de går inte att köpa i vanliga affärer. jag köpte min på eBay

de hände samma sak för mig en gång när batteriet tog slut. hade den i fickan och så plötsligt började de lysa och när jag kollade vad de va så hade jag all text som Gurra_0 hade. vågade dock inte glida runt i menyerna där för att av misstag sabba nått. vill inte skicka iväg min älskling

Ursprungligen av thecrazy88:

Skulle någon snäll människa berätta för mej hur alarmet i minin funkar? För jag har ställt in det för att testa men det funkar inte... Och kommer ljudet låta genom lurarna eller?

du kan antingen få musik i lurarna eller en klickljud från summern som är inbyggd i poden. de första alternativet är jobbigt då du måste sova med lurarna eller ha dom brevid med högsta volym? de andra alternativet är kasst då klickljudet knappt hörs.