Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Tocke

Tocke

Medlem
  • Registrerad 2005-05-19
  • Senast aktiv 2008-04-07
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Tocke har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2005-10-25 00:21
Ursprungligen av dANNEo_O:

Tocke, resultatet vart jättefint. Men på bilden innan ser den inte ut att vara repig, bara smutsig. Eller var den verkligen tydliga repor i den? Jag lyckades repa min första dagen. Fast jag var så otroligt försiktig, så nu funderar jag på att köpa ngt liknande som du köpt.. Verkar bli bättre, men jag tvekar om jag kan få bort mina halvfina repor!

Den var verkligen repig. Där var några riktigt elaka repor på displayen som gick bort. Inte ett spår av dom. Men visst hur djupa repor som helst klarar det säkert inte. Men jag kan säga att 39 kr är det lätt värt. Jag tog på lite och lite och polerade med en duk som man torkar glasögon med. Killen på Kjell & Co hade gjort det med en pappers näsduk. Det enda som jag var lite försiktig med var att inte försöka polera över hjulet så mycke. Ju mer jag polerade desto bättre.

M

  • Medlem
  • 2005-10-24 22:58

Nanon är ganska repkänslig. Särskillt den svarta då repor syns mer. Min svarta nano fick en del repor i början och ett par rejäla när jag tappade den i gatan. Den är ju så liten :).

Efter att ha tittat på diverse medel för att polera den med (som kostar runt 200 kr) hittade jag idag ett mirakelmedel på Kjell & Co (Art nr 53340 Display Polish). Efter att pratat med killen i butiken om att polera min Nano så var saken klar. Han hade själv polerat sin iPod.
Väl hemma så tog jag foto innan och efter ca 15 minuters cirkulärt gnuggande. Klar skillnad. Hör av er om ni vill se bilderna

NU ÄR DEN I PRINCIP SOM NY!!

Kostnad 39 kr och 15 minuter med en fiberduk.

1