Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Angelique

Angelique

Medlem
  • Registrerad 2005-06-08
  • Senast aktiv 2006-03-05
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Angelique har skrivit i forumet.

1

nix, hade faktiskt inte tänkt köra film. Bara Music och foton.

ok. Hur är det då med laddning via USB 1.0? går det också segare?

Jag funderar nu starkt på köpa en Ipod video 60GB; men undrar ett par saker innan jag överväger till att faktiskt göra det.

1, Kan jag ladda Video modellen med USB-nätadaptern som medgick i G4 20GB [svartvit skärm] genom ett att då plugga in den nya USB Connnect kabbeln?

2, Jag har hela tiden kört på min Windows 2000 Pro dator vilken inte har USB 2.0, utan det lite segare USB 1 ,och detta har då funkat perfekt vid bruk av min 20GB'are. Betyder detta att Video Ipoden kommer klara detta med?

3, Om ett Nej står som svar till fråga 1, så undrar jag hur laddning sker via Universal Dock'en som ska medgå i G5'an. Kan denna köra laddning via vägguttag?

Tack.

Har också numera funderat på att köpa ett par Grado Sr 60, men en fråga återstår, Har dom en tung och slående bas?

Stora lurar är tuffast, själv kör jag AKG's K 240 Monitor. Austrian Kult.

Ok, ska göra det.

Har exakt samma problem.

Utseendet, och hur dom sitter. Porta Pro är klart tuffast. GO GO RETRO!

Min 1års garanti gäller fortfarande på Webhallen där jag köpte den, kanske man borde lämna in Ipod:en så de tvingar på Appel att ta en titt?

Jag har ägt min Ipod 20 gig nu i snart ett halvår och jag har under hela denna tid inte varit så särskilt glad över det hela, för nu är det/och har varit så att min Ipod ständigt kråglar när jag ska försöka lägga över låtar. Själv har använder jag en P4 med windows 2000 pro Sp4 som bara har USB 1.1 (kan det vara problemet?). Det som händer är att Ipoden inte dyker upp i Itunes lilla lista.... och när jag då arg och förbannad över att detta ska behöva ske varge gång jag åtminstonne försöker vill ta bort ipoden (som då fortfarande blinkar [do not disconnect] så uppstår ytterliggare ett problem, den vill inte bli stoppad, medelandet [Enheten kan inte stoppas just nu...bla bla bla..] dyker upp; och jag blir tvingad till den uteslutna, att dra bort den i dess blinksatadie...
Så snälla någon hjälp mig med att lösa detta problem.. jag vill också kunna njuta av en normal Ipod.
[Tillägg. ibland/till en början efter att jag formaterat min ipod så fungerar musiköverföringen, men efter en två ggr så slutar kalaset med ett tredje onskemedelande dyker upp,[ Ipoden kan inte nås, den behöver uppdateras något något. men,,, den är radan uppdaterad... och ifall man ändå i hopp om att övervinna problemet trycker på Updara och Updatern dyker upp så antingen hänger den sig eller så hittar den inte den anslutna ipoden..]
HJÄLP!!

1