Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ricky82

Ricky82

Medlem
  • Registrerad 2005-06-16
  • Senast aktiv 2013-02-25
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Ricky82 har skrivit i forumet.

1

Kanske lite dum fråga men hur kollar man hur många gånger en viss låt spelats?

Hej

undrar om det är någon som vet om denna fungerar att föra över bilder från en digitalkamera in på ipod nanon? Apples kameragrej fungerar ju inte med nano tänkte kanske är detta ett bra alternativ?

http://www.netonnet.se/item.asp?iid=68746&sid=1003261&SpaceCode=SectionRow2Right

Hittade en till laddare där man bara kopplar in usb-kabeln men tänkte kolla om det är nån som testat om denna fungerar till nanon?

http://www.itsajten.com/product_info.php?cPath=94&products_id=354

rätt bra pris

Ursprungligen av Xelar:

förstår inte... jag har en vit nano med CRYSTAL SHIELD. i början ser det ju lite skabb ut med alla luftbubblor, men efter typ en veck ser det helbra ut. okejj, det äe lite skillnad men itne mycket. helt klart värd för att hålla min älskling borta från repor.... 55 späänn hallå eller.... rekommenderar!!!

Har haft på mitt CRYSTAL SHIELD några dagar nu och det ser bara bättre och bättre ut. Känns dock bra att veta att det blir bra som du säger så då är det bara att vänta några dagar till.

Ursprungligen av Ardrí:

Vet inte men köp inte svart för den ser ut som skit, den blir brunaktig och drar åt sig damm, dom andra ser riktigt bra ut. http://pg.photos.yahoo.com/ph/m2harold/detail?.dir=/e635&.dnm=baac.jpg&.src=ph

Tänkte beställa en svart men blir fundersam nu. Har du en eller sett en sån i verkligheten? Har en svart nano skulle d bli snyggt med en Ice Clear till den om nu svart inte är snygg?

1