Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
phalsiphy

phalsiphy

Medlem
  • Registrerad 2004-11-17
  • Senast aktiv 2011-04-08
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen phalsiphy har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av JAndersson:

Sålde nyss min Macbook från 2006, som har fungerat felfritt för mig så när som på en hårddiskkrasch för lite mer än ett halvår sedan. Köparen återkom dock efter att ha använt den "en timme" och sa att den hade kraschat och inte vill starta. Han tror att det beror på att ett av RAM-minnena ser lite ihoptryckt/buckligt ut. Spaken sitter också fast så att det inte går att få ut det. Datorn startar inte, allt som händer är att lampan till höger om kameran lyser lite grand. Nu till mina frågor:

1. Kan ett trasigt RAM-minne resultera i att datorn inte startar? Framför allt lustigt eftersom att den har fungerat felfritt för mig så länge. Givetvis finns det ett till minne i datorn.
2. Hur mycket kan det tänkas kosta att få ut RAM-minnet om man går till något serviceställe?

Mycket tacksam för hjälp.:)

Om du har haft en hårddiskkrasch tidigare, så kanske du minns hur datorn uppförde sig den gången? Det kan ju hända att det handlar om en hårddiskkrasch även denna gång. Som ett tips alltså

Ursprungligen av Leftrustle:

Får man dra till med en funktion? Söka på skivbolag....

Det kan jag verkligen hålla med om! När jag vill upptäcka ny musik utgår jag ofta från visa skivetiketter som brukar har bra näsa för musik av god kvalitet. Det kunde också finnas fler genres att leta efter. Jag lyssnar ofta på Drum & Bass, men har ingen aning om hur man ska göra för att hitta ny musik på iTMS inom den genren...

(Det här blev visst mitt första inlägg här. Presentation: Jag har uteslutande kört med Apple-datorer sedan början av 90-talet. Dessutom gillar jag musik. Väldigt mycket.)

1