Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
blooksa

blooksa

Medlem
  • Registrerad 2005-07-18
  • Senast aktiv 2009-10-11
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen blooksa har skrivit i forumet.

1

Tja!

Jag har en iPhone 3G, och använder en MacBook Pro. För att synka bilder har jag skapat en katalog på min dator som heter "iPhone-foton". I den finns för närvarande femton bilder. I iTunes har jag angett att det är den enda mappen som ska synkas med min telefon. Efter synk ser allt kanon ut, klickar (duttar?) jag på "Bilder"-ikonen på min telefon får jag upp tre fotoalbum:

1. Kamerarulle
2. Bildbibliotek
3. iPhone-foton

Frågan är varför jag får tre album? Det borde vara 1 följt av antingen 2 eller 3, men inte både 2 och 3. Öppnar jag 2 resp 3 innehåller de exakt samma bilder. Har någon annan stött på det problemet? Det existerade även innan jag uppgraderade mjukvaran i telefonen till 3.0.

Alla tips är välkomna.

Hälsn Henrik

Hej,

jag undrar om nån vet vad den högtra knappen är till för i det lilla fönstret (ovala) överst i iTunes. Den vänstra liknar en play-symbol och klickar man på den visas nån slags equaliser.

Den högra, som ser ut som nån slags returpil, råkade jag klicka på och nu spelar iTunes upp låtarna väldigt konstigt. Den hoppar runt i biblioteket och verkar bara spela en liten del av varje låt. Vad är knappen till för, och hur blir jag av med det konstiga beteendet? Det verkar inte hjälpa att klicka på den upprepade gånger.
Jag har inte lyckats hitta nån info i hjälpen.

/Henrik

1