Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tennis.berg

tennis.berg

Medlem
  • Registrerad 2005-08-03
  • Senast aktiv 2005-08-03
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen tennis.berg har skrivit i forumet.

1

Tjena igen.

Jag skrev i forumet på apples hemsida. Fick svar direkt om att jag skulle kolla om alarmet var på. Och det var det = (. Lite kasst att där inte är någon ikon som visar att alarmet är på. Så då är det inte så konstigt att den går igång av sig själv.... Och det är då itne så lätt att komma på det själv eftersom där itne är någon ikon som visar det. Man måste ha råkat ut för det för att veta det typ... Men, nu vet vi allihopa vad det är nästa gång ipoden går igång av sig själv med knapplåset på, ALARMET = )

Mvh
Markus

Jag har en laptop där det endast är USB 1.0. SÅ jag får nog leva med att d tar lång tid att fylla min iPod mini 6 GB. Men det f funkar iallafall , kommer dock gå mycket långsamamre än USB 2.0. Så det är att rekommendera att köpa ett USB 2.0 kort. Eller fixa en firewire kabel till ipoden (om deras burk nu har firewire uttag). Fast det är nog billigare o köpa ett usb 2.0 kort än firewire kabel. Men som sagt. Det kommer att funka med USB 1.0, men långsamt. Men sätt igång skiten på kvällen så e d klart på morgonen. ipoden laddas ju genom usb kabeln så battteriet kommer iallafall inte ta slut.

Mvh
Markus

hehe, jo. d måste nog vara det. Särskilt om jag bor själv och att någon smyger in i lägenheten udner natten och sätter på iPoden och sen smyger ut igen, endast för att j*vlas = ) Låter ju nästan som en vettig förklaring *garv*

Tjenare!

Har haft min iPod min 6 GB sedna i mars. Är helnöjd med den. Trodde aldrig att den skulle vara så bra. Jag har dock upptäckt ett litet problem. När jag inte använder ipoden så stänger jag av den och sätter alltid på tangentlåset. Så att den inte startas automatiskt genom att man råkar trycka på play. Nu är det dock så att det har hänt väldigt ofta senaste tiden att jag ser at ipoden är på och rulla för fullt ändå, MED tangentlåset!! Har trott at jag glömt stägna av den elelr nått. Mend etta har hänt väldigt ofta senaste tiden. Jag stänger alltså av ipod, sätter på tangentlåset och låter den ligga på soffan. Morgonen dagene fter elelr ngåra timmar senare samma dag, så ligger den där och spelar musik för fullt, utan att jag har varit i närheten av den, och med tangentlåset! Hur är det möjligt?? Och är det någon annan som råkat ut för detta?

Mvh
Markus

1