Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ipod_Weeman

Ipod_Weeman

Medlem
  • Registrerad 2005-08-07
  • Senast aktiv 2012-04-23
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen Ipod_Weeman har skrivit i forumet.

@The Real Viking:
Argumentet att dom har mage att ta full betalning fungerar inte då dom inte säljer den i sverige som en 4G enhet, utan som en 3G enhet som har stöd för 4G/LTE i USA/Kanada, och dom tvingar ingen att köpa den.
Sen att dom borde blir lite mer internationella i tänkande håller jag med om, hade ju inte suttit fel med en som klarar 4G i sverige:)

Ursprungligen av Matts E. Lindmark:

Jag tar helt klart WiFi-modellen och det har sina orsaker:

1. Nedladdningstak går bort för en iPad, framförallt när dessa tak ligger på 2 GB o.dyl. Orsak?

iPad är en data-intensiv enhet och med den nya modellen vill man gärna ha HD-streaming o.dyl och då faller låga nedladdningstak bort fullständigt.

Nerladdningstaket hos Telenor för 4G fri surf ligger på 100gb/mån och vid 32mbit 3G så ligger den på 50gb/mån. Telias 4G ligger på 30gb/mpn och tele2 har ett tak på 80gb/mån vid 4G samt 30gb/mån vid 25mbit 3G. Så kolla upp fakta innan du tjurar över nerladdningstak hos operatörerna.. (och nej, jag jobbar inte i telebranchen.)

Sen kan du ju ändå inte använda 4G nätet vilket fall som helst i sverige utan vi får nöja oss med 25-32mbit 3G från Telenor(50gb), tele2(30gb) eller Tre(50gb) där den som har lägst tak har 30gb.

Angånde GPS i wifi modellen håller jag med fullständigt.

Tror jag har råkat ut för samma sak, tror jag har 2 döda pixlar, men e inte helt säker då det kanske kan vara smuts innanför glaset(min e bara 3 veckor), ska nog kontakta kundservice o se hur jag ska gå tillväga

Jag har en g4:a photo, självklart vit..:P men funkar displex på den med? är det någon som vet? jag vet att man kan söka, men har mest hittat trådar där dom diskuterar om de, ingen som nämner att ha testat de...

/Weeman

Här e min "top fem":P

1. Listen to your heart - DHT 68 spelningar
2. Fire water burn - Bloodhound Gang 46 spelningar
3. Goodnight Goodnight - Hot Hot heat 41 spelningar
4. Seasons in the sun - Blink 182 38 spelningar
5. Shut up - Bloodhound gang 38 spelningar

Ha dé bra!
/Weeman

men man vet aldrig! jag hoppas att dom kommer med uppdatering för även om man kanske blir tvungen att spela i 20ftp så tycker jag de lite kul o kunna se på film i den, kanske inte långfilmer, pga den lilla skärmen... men vad sa ni om att se på film i linux?

Ha de gutt!
/Weeman

Ursprungligen av Komf:

Om man vill ha en docka med separat strömförsörjning (inte vis usb FW etc) och line out och har en 4g Ipod, funkar det att köra med en docka från en 3g Ipod då? Har hört att den har separat ström.

Jag skall bygga en liten anläggning med ett par soundsticks uppmonterade på väggen som skall användas tillsammans med Ipoden utan någon inblandning av datorn, men jag vill att den samtidigt skall få kontinuerlig ström.

Funkar det att köra som jag har tänkt?

Tacksam för svar!

/Johannes

Går det att använda dockan med usb-sladd och väggladdare? om jag inte har fel så har ju dockan både line out och s-video ut? hoppas jag har hjälp dig...

Ha dé bra!
/Weeman

fy f*n vad tunn nanon är! Ursäkta uttrycket men jag tycker de! hade jag inte skaffat en 20gb så hade jag nog köpt en sådan! den svarta är ju jätte snygg me!

/Weeman

Ursprungligen av Deceiver85:

Bara riktiga klantarslen hanterar sina Ipods så vårdslöst att de går sönder...

Håller med!
min ipod har blivit rätt repig men de ska ju synas att den har blivit använd;)..

jag tror inte att apple kommer sälja den mer pga att den e mindre o har färgskärm, jag har alltid förknippat iPod me mycke utrymme, o de har ju inte denna....
Men den e snygg så satan;)

Ursprungligen av Login_Here:

Black Metal och Death Metal är bra
Har för övrigt sett Judas live.

I globen? jag var där!:D:D:D
Black metal o death metal e grymt men även Power metal e gutt!!!
men glöm inte vanlig hård rock!;)

har fastnat för just denna låten; Listen to my heart - DHT visseligen en techno version av den:P

tjena!
fick min 20gb color idag och min uppfattning av skärmen änsålänge är att man kan se påden även om belysningen är av, har bara testat inomhus och inte utom hus än.. man ser ju inte lita bra som med lapan på men det är helt klart läsbart...
om ni vill kan jag kolla hur de är ute o återkomma?

ha de bra!
Weeman

kanske de men de e ju en kul funktion som man kan använda om man känner för de, tycker visseligen att de e lite häftigt att kunna se på albumsbliden när man lyssnar på en låt:P
Min 20gb color kommer nog imorron:D

ha de bäst all iPod älskare!
/Weeman

Ursprungligen av bmo:

Underbar liten sak, du kommer inte att bli besviken. Jag älskar den!

Skönt att veta:D, har läst mycke om den.. längtar något otroligt!!

Ha de gutt!
/Weeman

Ursprungligen av Nifo:

Igår skulle vi ladda tjejens iPod för andra gången. Första gången tog det ganska lång tid innan batteriindikatorn slutade indikera laddning. Denna gång trodde jag att det skulle gå betydligt snabbare, så jag kopplade in iPoden till datorn sent på kvällen och hoppades att den skulle vara klar på någon timma - men icke. Den laddades i hela...kan det ha varit 5 timmar någonting eller något kortare.

Trodde att det skulle gå kvickare. Är detta normalt?

/Fredrik

tjena!
jag läste på apples hemsida att laddtiden för en ipod (vita) är 3h för en snabbladdning (80%) och 5h för en full laddning, för en mini så är det 2h snabbladdning och 4h för full.
hoppas jag har hjälpt dig med din fråga o de skadar inte att kolla på apples hemsida;), där finns mycket info...

Ha dé bra!
/Weeman