Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
benela

benela

Medlem
  • Registrerad 2005-08-13
  • Senast aktiv 2008-12-17
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen benela har skrivit i forumet.

1

Det är Firefox som gäller.

Bank-ID funkar under vissa förutsättningar. Kontakta Handelsbakens support om du tvekar. De är rätt bra nuförtiden.

Nuförtiden funkar det bra. Fast kör man Panther, som jag, måste man fixa bank-ID på en PC för att sedan använda Safari för att använda det på macen. Det var dock skönt att man äntligen slipper det gamla Netscape.
Och supporten är hlt OK nu tycker jag. jag loggar in stup i kvart så jag tycker att certifikat är bra.

Ursprungligen av Mondo:

En bank är så mycket mer än dess internettjänster, och Handelsbanken har aldrig gjort mig besviken när det gäller placeringar, personlig service, snabba lånelöften osv.

Dessutom har SHB alltid varit bra i sin hantering av kundernas surt förvärvade korvören, i synnerhet under bankkrisen i början av 1990-talet när de andra bankerna hade slarvat bort svenska folkets pengar och fick räddas från undergången av pappa staten till den nätta summan av 66 miljarder kronor som den dåvarande socialdemokratiska regeringen utöver det hade dubbeldevalverat! (Men folk har väl redan glömt hur förbannat, riktigt ruskigt illa ute vi var då, 1990-91 och några år framåt.)

Däremot står jag fast vid att bankens it-avdelning inte är de vassaste knivarna i lådan, eller de piggaste. Alltså, varför har det dröjt så länge innan banken ställer frågan användarna vad de tycker om internetbanken? Den har sett ungefär likadan ut sedan den startades, dvs varit lika dåligt utformad. Dags för förändring! Sätt fart för fan, soffpotatisar.

De skötte den "säkra" flermarknadsfonden kriminellt dåligt undet krisen. Internetbanken är bra tycker jag. det är lite jobbigt att behöva hämta bank-ID via en PC, det är ju under all kritik och inget de flesta bör göra. Där är ju användarvänligheten = 0. Resten är bra. kär Netscape och har den bara till det. måste köra Netscape med Panther.

1