Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
aquila_86

aquila_86

Medlem
  • Registrerad 2005-08-14
  • Senast aktiv 2006-05-30
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen aquila_86 har skrivit i forumet.

1

Jag har ett litet mysko problem. jag har en ipod mini av senaste generation. Jag har lyckats fått skärmen "krossad" innuti så jag ser inte menyn längre men musik kan jag fortfarande spela. Jag har dock lyckats i mitt sökande i menyerna som jag inte ser ändra en inställning så att samma låt spelas om och om igen.. jag vet inte hur jag ska ändra tillbaks då jag inte vet hur menyn ser ut, och det står inte i några handböcker. Kan någon guida mej genom menyn till den ändring jag behöver för att kunna spela låtar i följd igen som förut! jag hör klickande ljud när jag går i menyn som hjälper mig orientera..

tex: Meny 1: 4: nerifrån
meny 2: 5 uppifrån... osv (exempel)

Oerhört tacksam för svar!!!

haha eller hur.. känns som man utfört något då man lyssnat på en låt och får en högre play count. Nästan som ett arbete Varje gång jag kollar itunes kollar ja min playcount för att se vilken låt om "leder"

Jag kunde inte ladda betteriet fullt via datorn, kanske berodde det på att jag har för gamla USB-portar. Men det löste jag genom att köpa en laddare.

För att ta bort dubletter, använd "Show Duplicate Songs" i Edit-menyn, det är enklast.

jag har en 3 månader gammal ipod 4gb av senaste "generationen", den med 18 timmars batteritid och 4gb ingraverat bakpå. När jag laddat upp den till max (så den inte vill ladda mer, full batterisymbol där det står "laddat") så håller den bara i knappt 8 timmars speltid. vad kan detta bero på?
Jag laddar den genom datorns USB, kan detta påverka..?
jag har hört att laddning genom USB porten kan orsaka problem, och jag misstänker att min USB port är lite för långsam då det kommer upp ett felmeddelande som varnar för att porten är för långsam då jag ansluter min ipod till datorn, men är inga problem med att ladda upp låtar eller sådant. jag har testat alla USB-portar.
hur ser man om en port är snabb nog?

Är det dags att skaffa en nätadapter (och vilken, varifrån, isåfall) eller kanske skicka in ipoden till support?

Iopden laddar ur naturligt över tioden, men 80% till noll verkar lite väl mycket. Jag skulle nog skicka in den om jag var du!

Inga problem, den slutar ladda då den är klar och blir inte skadad. Men det kanske inte är så smart att ha den liggande en vecka, det är väl att tänja på gränserna..

Det beror väl på att man formaterar den?

1