Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
JonathanK

JonathanK

Medlem
  • Registrerad 2005-09-06
  • Senast aktiv 2014-11-11
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen JonathanK har skrivit i forumet.

1

Hej,
för ett tag sen när jag satte min telefon i dockan för att ladda den så ville den inte ladda. Sen dess har problemen bara blivit fler och fler, skärmen har börjat "flimmra" lite då och då, telefonen laddar bara ibland, och den har även problem att starta då och då (man får trycka in power- och home-knappen samtidigt, då kanske det går..). Har den fått ladda ett tag kan man ha tur och få använda den i upp till en halvtimme, innan den börjar flimmra och hänga sig. Har den inte varit orörd lika länge så dröjer det kortare tid innan den börjar spöka.
Jag har testat att restorea programvaran, men jag kom ungefär halvvägs genom jailbreakningen innan den hängde sig. Nu vet jag inte riktigt vad jag kan göra åt saken, men det känns väldigt mycket som ett hårdvarufel, nån annan som har nån idé eller har varit med om något liknande med sin?

Det är en 1.1.1 out of the box btw. (Om det nu skulle spela nån roll..)

Det var ett OK IMEI, men när vi testade med din metod så hjälpte det inte. Det är fortfarande samma fel(även om youtube funkar nu, så tack för det )

Nån som har några andra förslag?

grejen är bara den att om man följer alla guider för re-virginizing som finns på nätet så går allt som det ska. Det går bra att uppgradera den till 1.1.1 och allt. Men när man kört anysim (som jag har för mig säger att det gick bra att flasha basebandet) så får man felmedelandet att det är ett ogiltigt sim (oavset om det är ett svenskt eller at&t-kort i!)..

(det var jag som hjälpte HENRIGES från början)

Har nån lust att skriva nån kort steg för steg-guide för att installera installer.app på 1.1.1? Jag har googlat i en timme snart utan någon framgång;

Till och börja med, vilken verision ska man installera, och var hittar jag den? Det stog nått nånstans om 2.04 för 1.1.1, men 2.6 var det närmsta jag hittade på hemsidan.

Och är det bara att dra över den via iNdependence sen när den är klar?

Hej, sitter här och försöker installera swephone 1.1.1-betan, och dum och sömnig som man är missade jag detaljen att man inte skulle ta bort .globalpreferences.plist när man installerar 1.1.1. Så nu sitter jag här utan den filen på iphonen, och ingen att ersätta den med. Vad ska jag göra?

Jag har en kompis virgin iPhone som jag ska låsa upp ikväll, kan jag ta filen från den när den är upplåst?

Vad händer om jag startar om min iPhone nu? kommer det inte komma fram några menyer, eller vad är det som händer?

PS. Jag har en 1.0.2 som är uppgraderad till 1.1.1 med independence och anysim. DS.

Hej, jag funderar på å köpa en 20" iMac nu, och undrar över ungefär när apple kan tänkas börja inkludera gratis uppgraderings-kuponger. Det känns ju lite surt att få behöva betala ytterligare 1200 om 1-2 månader om det ändå följer med då.

Ursprungligen av kero:

nån som vill spekulera i vad nästa steg är? vad mer vill man ha med sig "på rymmen"? video, musik, bilder.. vad mer kan man tänkas behöva?

Radio som någon skrev här ovan, eller kanske gps vore något??

Eller så gör du bara som jag gör med min shuffle(och steve jobs gjorde under presentationen), har den i den lilla fickan "innanför" den vanliga, den som är i kreditkorts-storlek typ..

jag har funderat på att köpa en iPod när jag åker till usa på höstlovet, har nu de senaste dagarna kommit på tanken att även köpa ett paket iSocks, ta tre och sälja de tre resterande för 70:- styck, jag kommer nästan gå på plus..

hör av er i november om ni skulle vilja ha en (troligen mörkblå, rosa och gul)

Ursprungligen av martin_stenmark:

Frågan är bara var man får köra 130 i sverige...

Frågan är bara var man får använda iTrip i sverige:rolleyes:

(förutsätter att du inte har tillstånd)

1