Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Sahlberg

Sahlberg

Medlem
  • Registrerad 2005-09-12
  • Senast aktiv 2007-09-20
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Sahlberg har skrivit i forumet.

Varför inte bara använda ett annat fodral tills dom har kommit med ett skin till classic?

Tack! Jag har aldrig fått iTunes att fungera tillsammans med min Nano. Så nu testar jag detta och ser om det funkar

Tjena!

Idag när jag skulle uppdatera min ipod i "iPod updater 2005-10-12" så funkade det inte.

När jag startade iPod updater så stog det "initialiseras". Sen efter ett tag så pluppade det upp en liten ruta som det stog "iPod servicefel" i. Jag har försökt många ggr att installera om iPod updater utan framgång.

Så nu undrar jag: Vad är det för fel?

:eek:

har nån provat Philips SHE9500.. är dom nått att ha?

Hej!

Fick ett felmeddelande om att "den programvara som behövs för att kommunicera med ipod är inte rätt installerad. installera om itunes så installeras programvaran för ipod."

Det går alltså inte att föra över musik från iTunes till iPoden.. för att iTunes "inte kan kommunicera med iPoden".

jag har installerat om ett par gånger men inget hjälper. Ringde till apple-supporten men det hjälpte heller inte. Någon som har lite hjälp att erbjuda?

Var hittar man gamla versioner av iTunes?? jag har precis samma problem.. jag har laddat ner en stand-alone version av Quicktime men jag har inte hittat nån gammal iTunes version?

När jag försökte installera iTunes så gick allt bra.. jag installerade med Cdn man fick med Nanon.. men sen när jag pluggade in Ipoden i iTunes för att föra över musik så står det nått i stil med: "den programvara som behövs för att kommunicera med ipod är inte rätt installerad. installera om itunes så installeras programvaran för ipod." jag har försökt allt möjligt med att installera om dt.. men det funkar inte nånn som har en lösning?

han kanske la ut annonsen innan Nanoarna hade kommit ut i sverige eller svenska Apple store??

Ursprungligen av Quiksiver:

men jag fattar inte är det "klistra på", "fodral" eller vad?

nej.. det är fodral som man kan ta av och på hur många ggr som helst utan att det slits på iPoden eller skalen

kolla på www.decalgirl.com där finns det "plastskal" man sätter över.. läste i ett annat forum här på ipod.se att dom faktiskt va nått att ha snygga e dom också.. verkar inte alls vara överdrivet stora heller så att man kan har dom i "lillfickan" utan att den blir repad.. (ipoden alltså, inte fickan) dom är gjorda i nån sorts vinyl så dom håller också..

Flogging Molly- Selfish man.. Irländsk folkmusik blandat med Punk.. de är grejer det!

Är dom skinsen (skalen?) på Decalgirl.com nått att ha eller?? funkar dom eller ramlar dom bara i sär efter ett tag? tänkte köpa ett till min Nano.. vill ju inte att det ska gå sönder

Ursprungligen av homeboy87:

Den säljer som smör och bröd. Alla är helt kåta på den. Den går dock inte åt så mycket som minin gjorde när den lanserades.

de e nog för att alla som har mini la ner alla pengar på minin och trodde att apple inte skulle släppa nån mindre

Ursprungligen av Gods_machine:

Jag snackade med TNT idag... Det är dom som levererar åt Apple. Är man inte hemma så lämnar de en lapp i lådan, sedan får man ringa och boka en ny tid. Man kan boka kvällstid, 18-21 om man vill...

Jag ringde till apple och ändrade min leveransadress till jobbet... Då var jag tvungen att faxa in legitimation och skit... Men men, vad gör man inte

Ok.. tack gör hjälpen

Kommer Nano:nen på posten så man får hämta den på posten eller kör dom ut den? vad händer om man inte är hemma när dom kör ut den?