Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wenkan

wenkan

Medlem
  • Registrerad 2005-09-12
  • Senast aktiv 2012-01-10
  • Antal inlägg 35

Foruminlägg

De senaste inläggen wenkan har skrivit i forumet.

Tjo boys!

Härligt att tråden väcks till liv igen! Hade tydligen denna tråd på prenumeration, så när jag kollade mailen nu så såg jag att just janne hade svarat i tråden =).

Lyssnade igenom dina mixar janne, och måste säga att dom var riktigt härliga! Keep up the good work! Vilket program mixar du i Janne? Trodde inte det fanns någon på detta forum som producerade egna mixar förutom mig, men titt på fan de fanns det! Och det är jag väldigt glad över:D .

Får väl bidra med min senaste mix:Spread-It.com Webhosting

Lyssna gärna igenom den och säg ärligt vad ni tycker om den=).

MVH

Wenkan

Ursprungligen av Dava:

men vad skulle apple tjäna på att släppa en iPodtelefon?
det enda den skulle göra är att se till att försäljningen av iPods skulle minska, visst, den skulle sälja riktigt bra, men jag tror ändå inte på konceptet. jag tror inte heller att apple kommer att introducera någon telefon än på ett tag

Jag tror absolut att Apple kommer släppa någon slags iPhone detta år då det har gått rykten efter rykten om detta. Apple måste väl se efter vad köparna är ute efter. Många miljoner människor sitter och väntar med spänning efter en iPhone! De kan väl endå inte gå enbart efter dess egna åsikter?
Om nu Apple släpper en iPhone detta år tror jag själv att den kommer rocka fett =).

W.:)

Ursprungligen av Dava:

hoppas du skojade:p

men den var ju ganska snygg, men vi får nog inse att något sådant troligen aldrig kommer

"Piper Jaffray analyst Gene Munster maintained an "outperform" rating and $103 price target on Apple Computer after February NPD data showed iPod sales tracking in-line with estimates. The analyst is modeling for March iPod unit sales of 9 million," Maya Roney reports for Forbes. "'We would be buyers of Apple on [the recent] pullback given we believe iPod demand will accelerate in mid-calendar 2006, based on upcoming positive seasonality and new form factor iPods,' wrote Munster in a research note Wednesday."

Roney reports, "In addition, the analyst believes Apple will benefit in its fiscal second March quarter from the new Intel-based Macs, along with what he estimates to be a '75% chance' of an 'iPhone' in the next 12 months," Roney reports.

W.

Ursprungligen av jaargo:

nån som kommerihåg va den där stora Röda högtalaren hette? som va så jälla snygg o stod på en pelare? fanns i svart o vitt me.. så jälla najs!

Hejsan igen!

Jag har kommit fram till att de blir ett par Edirol MA-15D Stereomikrohögtalare. Får tacka för alla svar=). Mycket bra svar!:)

Jaargo----> Den högtalaren finns med i en av numrena av tidningen Gadgets. Har det numret hemma, kan kolla vad den heter så fort jag kommer hem ikväll!.

MVH wenkan

Hejsan igen!

Jag har kommit fram till att det ett par Edirol MA-15D Stereomikrohögtalare. Får tacka för alla svar=). Mycket bra svar!:)

Jaargo----> Den högtalaren finns med i en av numrena av tidningen Gadgets. Har det numret hemma, kan kolla vad den heter så fort jag kommer hem ikväll!.

MVH wenkan

Tjosan igen!

Jag söker efter högtalarsystem där man kan trycka in iPodén i systemet, så som man kan göra i Hi-Fi.

Marcus F----> Jag har inte den ekonomin men det verkar vara nåt=). Som sagt så söker jag ljudsystem där man kan fästa iPodén på systemet. Men verkar som att jag får skippa de. Vill ha ett system som kan ha till datorn och på fest.
Hade totalt glömt bort att kolla i Aplle Store, bra att du kollade där så jag kunde kolla runt lite=).
M-Audio StudioPhile DX4 Referenshögtalare - Silver verkar vara nått!

Ollesallagetter---> Det systemet verkar också intressant, men jag letade efter högtalarsystem som kan iPodén på. Men får väl strunta i de...

EDIT!---> Edirol MA-15D Stereomikrohögtalare. Kollade runt i Apple Store och hittade Edirol MA-15D Stereomikrohögtalare! Detta ljudsystem verkar intressant=). Får strunta i att leta efter ett ljudsystem där det är anpassat för ipoden. Edirol MA-15D kan man koppla in ett till ljudsystem vilket är väldigt praktiskt=). Perfekt om man ska ha fest och vill ta till lite mer ljudstyrka=). Tex koppla in en extra bas, alltid skönt att känna basen i kroppen:D

MVH wenkan

Ursprungligen av FnuX:

Här har du en uppsjö av högtalare.

http://www.ishop.nu/?page=cat&cat=8

Tjo!

Tyvärr har jag kollat på alla dom högtalarna och är inte sugen på nåt av de ljudsystemen.

MVH wenkan.

Hejsan hejsan alla glada medlemmar!:D

Jag är sugen på ett nytt högtalarsystem till mitt rum! Vet att det finns en hel uppsjö med högtalare anpassade för iPod. Men jag söker ett högtalarsystem som det är bra drag i, och som är anpassat för iPod.

Vet att Hi-Fi släpptes för några dagar sedan, men frågan är om det är bra drag i den högtalaren?Kommer basen slå igenom lätt på Hi-FI?

Hoppas någon kommer testa den högtalaren!Vill jättegärna veta vad andra tycker om "trycket" i högtalaren. Hur många kvadratmeter klarar den av att spela högt på, med andra ord under hur stor yta kan Hi-Fi höras högt?

Sökte lite efter högtalare idag och hittade då ett ljudsystem som hette The skyscraper of iPod. Jag har inte fått reda på måtten om detta system men skulle gärna vilja vet måtten som man kan få ett "hum" om hur stort det är. Vill också vet hur bra drag det är i detta ljudsystem. Dessutom är det billigare än Hi-Fi.

Länk till The skyscraper of iPod:

http://www.t3.co.uk/news/247/entertainment/speakers/icarrier_the_skyscraper_of_ipod_speakers

EDIT, ännu bättre länk---->http://ilounge.com/index.php/reviews/comments/ignitek-icarrier-speaker-system-ipod/

Sedan skulle jag vilja vet om någon här på forumet vet om något annat bra ljudsystem till ipod. Söker alltså efter ett högtalarsystem som man kan spela klart och högt med, ska också vara anpassat till ipod.

MVH Wenkan.
Tack på förhand.

hejsan!

Jag vill tacka nått enormt för detta tips!Helt sjukt bra att du kom på själva idén!
Jag har nu gjort det samma med mina Koss The Plug och är ruggigt nöjd !

Tack åter igen!

MVH W.

Ursprungligen av Spyder:

Jag håller med dig, men det beror nog på att eurodiscon var så tacksam och enkel att mixa ihop.

Tjo igen!

Kan lova att det släpps j*kligt mkt mixar nu för tiden med;) flera mixar per dag!Bara man har de rätta sitesén så hittar man dom!

Checka denna ----> www.megamixers.com

MVH Dj w3nk

Ursprungligen av Wall:

någon som vet vart man kan få tag på dessa mega mixes skulle vara kul att få höra några stycken och få reda på vad det är.

Ett kort och ganska bra svar på din fråga är detta:

Megmixes är ett sett framföra låter på ett bättre sett. Oftast spelas bara dom "bästa delarna" ur låtar.
Sedan använder många Djs så kallade Samples och acapellas. Röster från allt mellan himmel och jord.

MVH W.

Hejsan igen!

Kul att några håller på med det, eller vet vad det är! Jo Max Mix vet jag vilka det är! Väääldigt skillade Dj´s!

Jag själv sitter med ca 20 gig Megamixes på min dator så kan skicka till folk som vill ha =).
Djwenkan@msn.com om någon undrar...

Folk som gillar trance/dance kan tanka min senaste mix här :

http://rapidshare.de/files/4700714/Dj_w3nk_-_Wank_This_Shit_.mp3.html

Mixen ligger på ca 16 min

på första sidan trycker ni på Free!
Sedan när ni förflyttas till nästa sida så står det Längst ner hur lång tid det är kvar tills nerladdningen börjar!Brukar ta 30-40 sek innan den börjar tankas.

Vore väldigt snällt om folk som tankar Mixén skriver vad dom tycker om den!
Alltid kul att höra åsikter om låtar man själv gjort

MVH Dj w3nk

Ursprungligen av hamonio:

Bara jag som tycker att det var lite dumt att Lanyard Headphones som Apple Store säljer för IPod Nano är vanliga IPod lurar som hänger runt halsen? De borde ha varit inner-ear som t.ex. sony lurarna och koss "the plug".
De borde också finnas i vitt och svart. Då hade man ju lätt köpt dem .

Det verkar ju också så att vi som beställde svart IPod Nano kommer att få vita lurar...

Håller helt klart med! Det måste vara "inner-ear lurar=). Som du säger så hade The Plug eller sonys lurar passat perfekt! Om det kommer en lanyard med sådan liknande lurar köper jag den direkt!

Apple har väl ett par lurar som liknar sonys inner-ear lurar? Bara för apple att smacka på dom istället för orginalrularna.

W.

Satt och tänkte på något bra man kunde skriva...

" To be or not to be"

"Prylbög"

Kanske vore nått inte vet jag

W.

Hejsan!

Jag undrar om det är någon här på forumet som är intresserad av Megamixes?Kanske t.o.m. finns någon här som producerar Megamixes?:)

Vilken musikstil spelar ingen roll Trance/dance/Metal,R&B med mera. Allt går bra! Tiden på mixarna spelar inte heller någon roll, allt mellan 10min till 2h...

Jag själv har nu lyssnat på på Mixar i cirka 5år och började med att Producera egna Megamixes i Januari detta år!

Hoppas på svar.

MVH Dj w3nk