Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Se[BBB]e

Se[BBB]e

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2005-09-12
  • Senast aktiv 2011-05-10
  • Antal inlägg 1045

Foruminlägg

De senaste inläggen Se[BBB]e har skrivit i forumet.

Hej hej allihop Var längesen jag var här sist.

Jag gillar Apples alla produkter starkt och har länge velat ha en ny Mac men det har aldrig blivit så eftersom att PC-sidan alltid har lockat med bra priser och hög prestanda.. Numera kör jag dock alltid Linux eftersom Windows är ett vrak :/ Men jag kan tänka mig att andra gillar Apple men av andra själ valt PC och/eller Windows ändå.

Men nästa gång får det väl bli en Mac iaf =D

Haha, jag är min egen minoritet här

18 år, studerar, kör Linux, äger PC, besöker sällan forumet (numera).

Ursprungligen av acke:

Vart hittar du det någonstans?

Jag syftade på detta inlägg:

Ursprungligen av krox:

tycker DisplayPort verkar helt rätt väg att gå, en öppen standard utan licenskostnader, bara att hoppas på att apple även låter ljud komma ur den också så finns ju alla möjligheter för en adapter till HDMI.

DisplayPort kanske inte är proprietärt då? Men i allafall så använder ingen den och det är min poäng. Hade varit bättre om det fanns HDMI som man sedan kunde konvertera till vad än man ville ha än att börja med nåt värdelöst.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Varför är det katastrof? Motivera gärna.

För att det är en extremt grundläggande detalj. Alla datorer har det och på en proffsdator som det här måste det betraktas som ett absolut minimikrav.

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

ag väljer hellre 8 timmars batteritid utan batterilucka, än 5,5 timmar med batterilucka.

Det är ju bra.

Vilket skämt med en laptop som inte har borttagbart batteri. Riktigt uselt. Spelar ingen roll hur lång batteritid det har eller hur många uppladdningar det tåler, det är ändå katastrof. Kan förstå att man vill undvika fula batteriluckor på små iPodar men på en laptop köper jag det inte. HDMI har ju varit bra också, ja. Om det är nåt som är dumt så är det ju att använda ett proprietärt interface.

Har inte Macar Wake on LAN?

Apples partitionsverktyg är värdelöst. Använd hellre en livecd some t.ex. ubuntu och gparted-programmet för att redigera partitionerna. Med gparted kan du ta bort och ändra storlek på partitoner utan att förlora data. Du kan alltså ta bort partitioner och sedan lägga till det utrymmet i en annan partition.

Windows är dåligt. Nåt mer vi inte vet?

Så länge man inte använder något av Apples varumärken så behövs inget tillstånd. Ev kan det finnas vissa licensavgifter för att tillverka iPod-dockor och likn. som använder Apples teknologi. En väska gör dock inte det

Vad ska du med irssi till? Är inte det en IRC-klient? Kan tyvärr inte assistera i din fråga men grattis till valet av kanske världens säkraste operativsystem. Varför gillar du inte Linux dock? :/

Linksys WRT54GL omflashad med DD-WRT är det bästa för relativt lite pengar. Beror väl på vad man är för typ.. Tycker man om att hålla på lite med datorer så får man med denna kombination en oerhört kraftfull och snabb router med en uppsjö av inställningsmöjligheter.

Ursprungligen av krester:

Riktigt snygg bakgrund, har du lust att dela med dig av den?

Självklart. Här är den;
http://img171.imageshack.us/img171/690/1199219398147oi3.jpg

Vilo- och väntläge brukar alltid krångla för mig på XP, Vista och även Linuxdistributioner faktiskt... Det är bara i Mac OS X det funkar helt hundra.

Låter som nån trist bugg... Har fått likn problem i Windows. Ibland är papperskorgen helt tom men visas ändå som full, och när man trycker töm står det "Vill du ta bort WINDOWS?" Tryckar man ja så står det åtkomst nekad...