Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oscarj

oscarj

Medlem
  • Registrerad 2005-09-12
  • Senast aktiv 2010-01-30
  • Antal inlägg 89

Foruminlägg

De senaste inläggen oscarj har skrivit i forumet.

Det beror på. Menar du enligt dig eller enligt deras talang och hur duktiga dem är?

Haha, sannerligen inte att jag gör! Och varför ska man tillåta trådar som inte tillhör forumet? För att hålla ett rätt vettigt forum seriöst, med trådar som angår just IPOD.SE, så ska man hålla det rent. Om man nu ska snacka om musik så kan man ju prata om något bättre än en fjortispunkband där medlemmarna sminkar sig.
Och sen inte att förstå Ett sarkastiskt skämt på hög nivå gör att du försöker ändå vara seriös, när du nu säger att man inte ska vara det. Jag vet inte om du var hög eller något när du skrev meddelandet men något berusningsmedel hade du inhalerat eller något liknande.
Men detta är bara min åsikt, men jag tror fler delar den här med mig.

För det första så är Green Day ett väldigt dåligt band med kassa musiker. För det andra så är detta inte rätt forum att diskutera detta. Låsa tråden kanske?

Läste precis igenom dem, såg nu att de inte var det jag tänkte på, för det finns ett annat sätt där man ska in och ändra i systemfiler.

Dem funkar nog utmärkt! Kanske lite omständiga?

Jag gjorde exakt samma misstag som du axa! Men sen snackade jag med en dev, och han sa att det finns ett sätt att uppdatera buildsen utan att en återställning krävs. Nu är det så att jag inte kommer ihåg vad han sa, så jag får fråga honom igen!

SNÄLLA LÄS I TRÅDEN. Och nej du måste koda om innan du lägger över filerna till ipoden. .mp4 funkar ej, de måste kodas om på ett speciellt sätt. Jag kan skriva hur man ska koda om i vDUB när jag får tid över.

Dem har nog fixat det nån gång efter det datumet jag skrev första inlägget. Det är fortfarande buggigt men vad kan man begära av devsen!

Som trogen användare av iPod 20gb Color med Linux så vill jag nu lägga in så många musikvideor som möjligt.
Min fråga är nu, finns det nån (laglig?) hemsida där man kan SPARA videorna på datorn.
Och jag menar inte de hemsidorna där ett videon spelas i ett fönster.

Jag har inte uppdaterat första trådsinlägget. Man KAN nu spela upp musik i Linux, och ja, man kan säga att man har två operativsystem, så när man bootar om och man inte trycker in HOLD knappen så startar Apples, och när man trycker in HOLD så kommer Linuxet.

MAN INSTALLERAR LINUX. FINNS NÅGRA TRÅDAR OM DETTA, OM NI INTE ORKAR LÄSA SÅ GÅ IN DIREKT PÅ IPOLINUXS HEMSIDA: http://www.ipolinux.org

Tänkte bara skriva det att filmfunktionen funkar nu till ipodlinux.

Shajt.

Jah håller med att SONY EX71 är dem bästa för det bästa priset. Annars kan man ju föreslå Shure