Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
BoghaBoh

BoghaBoh

Medlem
  • Plats Hässleholm
  • Registrerad 2005-09-19
  • Senast aktiv 2007-08-23
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen BoghaBoh har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • Hässleholm
  • 2005-11-08 12:13

man kan ju alltid spela in genom sina hörlurar.. det funkar okej. men de visste ni säkert.

  • Medlem
  • Hässleholm
  • 2005-10-27 11:03
Ursprungligen av johnnycash:

Har precis köpt en Ipod 60 photo 60 GB...funderar redan på att sälja den om jag inte får bukt på mina problem.

Jag hade tänkt fylla min Ipod med musik från min dator. Allt detta fungerar ju men det blir ju fullständigt kaos i Ipoden. Om man tex har lagt in ett samlingalbum, absolute music eller dylikt, så försvinner logiken totalt i Ipoden. Helt plötsligt under tex "artist" så står alla artister som är med i samlingsalbumet enskilt och med en låt för varje rad. Hur löjligt som helst. Så om man då dessutom har med ett enskilt album med Robbie Williams så finns det, under artist, ett album för absoulte (med en låt i) och ett album för det enskilda. Eller också står det Robbie två gånger direkt under "artist". Det blir även problem när ett album jag har på datorn inte verkar ha samma albumnamn på alla låtar när den kommer in i ITunes. Då delas albumet upp i flera olika album i Ipoden...ska jag behöva skriva in albumnamn på låtarna i ITunes då? Ganska jobbigt eftersom jag har mycket musik.

Den enda lösningen jag har hittat för att ha en klar struktur är att skapa en playlist för varje enskilt album och sen bara spela musik från playlist i Ipoden. Då blir det ju så att säga uppdelat i mappar. Men detta tar ju på tok för lång tid eftersom man måste skapa listorna en och en och inte kan dra in samtliga i ITunes. Tänk att dra in 700 album en och en. Hade inte haft några problem att spela musiken från "playlists" i min Ipod istället för artist eller album...bara det finns ett enklare sätt att få in alla ablum dit.

Har sedan tidigare en liten MP3-spelare och där är det busenkelt att administerar och organisera albumen. Vore mycket tacksam om någon kan hjälpa mig att lösa problemen.

Tack på förhand!!!

Alltså jag tycker ipoddens meny system är kalas! Det gäller bara att du har dina låtar fint sorterade i itunes. Om du vill lyssna på ett album måste ju alla låtar i det album tillhöra samma album, svårare är det inte. Så det är bara att sortera. Om du t ex vill ändra album titel eller artistnamn för flera spår så markerar du dem och trycker äpple+i. Det kanske tar ett tag att fixa fint om man laddat ner flera singel spår från olika artister men det är det värt..

ta de djill

1