Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
molli

molli

Medlem
  • Registrerad 2005-09-20
  • Senast aktiv 2010-08-11
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen molli har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2007-01-25 15:06

Skönt att höra att det inte bara är jag som upplever det som vasst, men också skönt att höra att det tydligen går att vänja sig. Och det kan nog stämma, för jag blir mindre irriterad nu än jag blev första dagen. Märker också hur jag liksom böjer upp handlederna i något slags självbevarelsedrift. Rent ergonomiskt är det ju ändå rätt korkat av Apple...
I övrigt funkar datorn jättebra. Inga problem med döda pixlar, konstiga ljud och annat som jag sett att folk har klagat på här.
Att den är snabbare (jag har 1 GB minne) märker jag som sagt inte så mycket. Men det kanske är för att jag inte spelar spel eller gör andra tunga, krävande saker på datorn? Det är väl då den nya kraftfullheten kommer till sin rätt, antar jag.

  • Medlem
  • 2007-01-24 13:46

Igår köpte jag en vit MacBook! Rätt stor skillnad jämfört med min förra iBook, på gott och ont. iPhoto är ju enormt mycket bättre t.ex. Men att den här datorn skulle vara så mycket snabbare har jag inte märkt. Just den faktorn verkar ganska likvärdig, märkligt nog. Alla pratar om hur enormt snabb MacBooken är - varför?
Och en sak retar mig, jag kan bara inte fatta: Varför har Apple gjort så vassa kanter på datorn? När jag använder styrplattan vilar ju alltid nån del av handen eller handleden på datorns kant, och det gör ju ONT! Även när jag skriver ren text, vilket jag gör väldigt mycket och ofta, snuddar handleden på skarpa kanter. Inte behagligt! Vad är lösningen, handledsskydd?

1