Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
glitch

glitch

Medlem
  • Registrerad 2005-09-25
  • Senast aktiv 2006-09-28
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen glitch har skrivit i forumet.

1

Ähh glöm hela inlägget

Är tydligen för korkad för mitt eget bästa. Utgick från att Firewireportarna var aktiva eftersom pod:en laddade från de men det visade sig ju att jag fortfarande hade de inaktiverade i BIOS. Fick för mig att jag hade ändrat detta sist jag ominstallerade, och dessutom visade enhetshanteraren en Firewireport så jag utgick från att den interna i moderkortet var aktiverad.

Icke sa nicke. Aktiverade den och sedan dess funkar allt kanon.

H3CTOR: Tackar för välkomnandet, synd att man börjar med att göra bort sig totalt ;P

/C

Bytte f.ö. batteri själv för några dagar sen. Köpte ett kit med verktyg o batteri för ca. 250:- inkl. frakt. Tog väl en kvart att byta Grymt najs!

/C

Precis fått ta över en kompis 3G ipod 20GB och försöker komma igång med den. Den är sedan tidigare MAC formaterad men jag kör PC win XP SP2 osv.

Har försökt att plugga in den via Firewire porten på PC'n och poden börjar ladda osv. men det dyker inte upp någon pod i windows. Antog att det kanske hade att göra med att den var MAC-formaterad så jag försökte köra ipod updater i windows men inte den heller hittar poden.

Sen försökte jag på polarns MAC, laddade ner senaste ipod-updater och körde den men då stod det att hans OS inte fixar senaste versionen då det är för gammalt antar jag?

Vad göra nu då? Hur får jag poden att funka med min PC?

Tack på förhand!

1