Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andst972

andst972

Medlem
  • Registrerad 2005-09-26
  • Senast aktiv 2005-11-07
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen andst972 har skrivit i forumet.

1

www.decalgirl.com och kolla sedan under nano. antingen har du en crystal shield, en genomskinlig skydds "plast" som täcker både fram och baksida av nanon inklusive skärmen. eller så har du skaffat en en decal med motiv som skyddar fram och baksida men inte skärmen. har du skaffat en med motiv borde du kanske skaffa screen armor från istuff, kostar inte mycket men vissa tycker skärmen blir sämre då.

offt. såg att dom hade halverat antalet modeller nu, och dom som jag var sugen på försvann självklart

Ursprungligen av d0e:

Alltså. Nanon Ska ha 14 timmar speltid och det verkar stämma oxå. Sett eller snarare läst en del om folk som provat och dom har fått mellan 12-14 timmar på en full laddning. Om du nu inte fibblar med knapparna för backlight displayen drar en del sås tydligen. Men kör du någorlunda normal volym och har den i fickan så lär du få ut nånstanns där imellan.

Så du kan nog va lugnt =p

jo det är bara det att min irivers officiellt ska ha en batteritid på 24 tim. men koss drar mer kräm. och därför har jag bara en batteritid på 7 tim 1/3 av det ursprungliga. i och för sig är det aa batterier, men batteritiden borde minska om man inte kör med orginal lurarna?

d0e: jag ber om ursäkt för att jag tjatar, men det enda som hindrar mig från att lägga in beställningen är batteri tiden. har haft min iriver i snart 3 år och joysticken börjar glappa och med den hade jag ca 7 timmar batteri tid. älskar min koss och har i princip haft dom lika länge som min iriver (har bytt kuddarna dock av hygieniska skäl).

Mibook84: har du koll på en ungefärlig tid (tim), har aldrig ägt en ipod och skulle vilja jämföra batteri tiden mot min iriver

har för mig att equlisern (stavning) drar rätt mycket kräm, den man ställer in själv det vill säga.
offtopic igen: nu menade jag med koss porta pro + nano. du kan väll post ett ungefärligt värde. sparkplug har en impedans på runt 30 medans porta pro har 60 ohm, kan jag räkna med 4 timmar då?

off topic: d0e hur pass bra batteritid får du med din nano. jag kommer nog inte maxa volymen på min om jag beställer en men vill ändå ha en uppfattning om batteritiden. vad ligger den på ungefär 3-4 eller 6-7 tim?

1