Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
KeN*CiK

KeN*CiK

Medlem
  • Registrerad 2005-10-01
  • Senast aktiv 2006-08-01
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen KeN*CiK har skrivit i forumet.

Beställde Desert camo, lätt den fetaste beställde också den svarta, men va tyvärr slut!

Använder min nano ca: 5-6tim per dag då jag står i vakten åker på rondering och när jag patrullerar

Ursprungligen av joni:

KeN*CiK: Jo kan hålla med dig om att ljudet är väl "bra" för det låga priset, men ljudet är inte bra. Diskanten är inte speciellt tydlig och jag vet inte var mellan ligger. Kan inte höra den ens. Det duger i krig, annars njaaa. Sen är vi alla olika, du kanske inte är så petig med ljudet.

Sant, kanske inte är så petig med ljudet lyssnar på hip hop och då är det ju basen som är det viktiga, tycker jag personligen

Ursprungligen av armis:

Också jag måste slå ett slag för Shure E2C lurar. Ägde tidigare ett par Koss The Plug. Det är absolut inga lurar jag rekommenderar. Sämre ljud tror jag inte går att köpa, visst de isolerar örat så du inte hör något från omgivningen och det är bra bas. Men resten är bara skit rakt igenom. Men det är klart lyssnar du på Radioseven musik eller liknande (läs trance/techno/dance eller vad du nu vill kalla det) så funkar de säkert. Men är du mer åt rock hållet ( ) så satsa på ett par riktiga kvalitetslurar. Shure E2C. Det kostar... Men jävlar vad det smakar!

Ok, förstår att hörlurarna du rekomenderar har bättre ljud därefter priset!
Vad menar du med "Sämre ljud tror jag inte går att köpa, visst de isolerar örat så du inte hör något från omgivningen och det är bra bas. Men resten är bara skit rakt igenom."
Vad är det som är skit rakt igenom? Vet heller inte om jag håller med dig om att det inte går att köpa bättre ljud för 179kr!?

Peace !

/Kent

Ursprungligen av Karrekaatt:

köpte min nano igår och är verkligen nöjd, tänkte bara checka med er lite mer erfarna användare...

hörlurarna ger inte upphov till några imponeringar ,skulle uppskatta ett lite "bättre" ljud, ngn som kan rekomendera några andra hörlurar?dvs vilket märke och var man finner sådana... stort tacktill er alla !

ps.vill för övrigt lägga ett slag för Onoff, de fysiska butikerna äger fortfarande kommunikations marknaden, b la annat vad gällande service, behöver jag tilläga att de hade näst billiagste priset. ds

stort tack...

Tjena!

Kom precis hem från Teknikmagasinet efter ett inköp av ett par Koss Spark Plug hörsnäckor, som så många ipod.se medlemmar rekomenderat! Måste säga att jag blev Mycket imponerad av de små rackarna. Basen är djup och eftersom de sitter i örat isolerar dem allt ljud runt om dig! Ett litet minus kanske är att diskanten inte är så "vass" kunde varit ett snäpp bättre... men med tanke på priset 179kr kan man heller inte klaga!
Jag rekomenderar Starkt dessa hörsnäckor!

ps. Hörsnäckorna finns lite varstans!

/Kent

Ursprungligen av bengan_fbk:

Köpa en väggladdare

Du behöver inte byta batteri ta det lugnt, surfa in på apple.se och kolla store, ipod produkter och ström, där hittar du en laddare.

Tack Snälla för det snabba men givande svaret!!

Tyckte jag läste någonstans att man var tvungen att lämna in sin ipod för att det skulle fungera med väggladdning... tydligen handlade det om något annat

Ursprungligen av xtrem:

Alla ipods/shuffe/nano kan såklart laddas i väggen om man har en väggladdare. allt annat är BS

Ok, va behöver jag göra/köpa för att kunna ladda min nano men en väggladdare? Måste jag köpa ett nytt batteri, eller kan jag behålla mitt "gammla"?

Svara gärna!

Hallå!

Undrar bara om batteriet (till en nano) tar någon stryk om man laddar den ofta när det fortfarande är mycket batteri kvar? Jag laddar min ofta, dock lite åt gången så att säga...
någon som vet?

Ok... ska jag göra så snart som möjligt!

Ok... du råkar inte veta, på ett ungefär, hur lång tid batteriet räcker för en "normal användare"?
Tack för svar!

tjena!

Har haft min nano nu under en vecka... Måste säga att jag är lite besviken på det här med betteri-tiden! Är det så att till en början använder sig inte nano av batteriets fulla kapacitet? Eller är det bara jag som tittar på bilder och spelar spel samtidigt som jag lyssnar på musik och att det kanske är därför mitt batteri dör ganska snart? Eller är mitt batteri trasigt?
F*n, hade tidigare en Samsung YP-T6 med hela 45tim lång speltid... Visst var jag medveten om att nanos speltid var 14tim innan jag köpte den men har fortfarande inte lyckats klämma ur mer speltid än ca:7-8tim...
Är det fel på min nano?!

Har ett par Sony MDR-V300 hörlurar som jag länge pumpat skön musik ur! Är dock inget jag rekomenderar... Har nu haft hörlurarna under några år och ljudkvaliteten är fortfarande god, men inget som lever upp till de andra rekomedationerna...

Tycker också att orginallurarna till min nano fungerar fin fint passar mina öron mycket bra!
Efter att jag läst inlägg från er alla, undrar jag nu (efter lång bildanalys) om Koss Spark Plug Hörlurarna är ett bra inköp? Tycker personligen att de ser lite väl "klumpiga" ut... Sitter hörlurarna fast i öronen?
Skulle vara mycket tacksam över ett svar från någon som äger ett par sådana lurar.