Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sirbjorn

sirbjorn

Medlem
  • Registrerad 2005-10-04
  • Senast aktiv 2008-08-15
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen sirbjorn har skrivit i forumet.

1

Hej!

Jag använder Gimme Some Tune för att få ner sångtexter till mina låtar i iTunes.
Det jag tycker är lite tråkigt är att den bara synkar coverart och lyrics till just den låten man spelar för tillfället. Vill synka hela biblioteket men går bet. Tänkte om det fanns ngn introfunktion i iTunes så den bara kör några sekunder och sedan tar nästa låt så kan det stå på under natten och gå igenom hela biblioteket.. vad tror ni?

"Man kan ju förstås radera filmerna i iTunes när man synkat iPoden, men då kommer iTunes klaga nästa gång du synkroniserar med iTunes."

Mm precis, men det är synd att det inte finns ngt alternativ för detta.

Hej!

Jag går och funderar på ny ipod då min 30gb är fylld och behöver större.

Jag tänkte att jag kunde ju köpa 160gb versionen och fylla den med samtliga filmer jag har på min hårddisk, jag brukar använda iSquint eller bara QuickTime för själva konverteringen.

Nu till min fråga: Kan jag lägga in filmerna endast på iPoden utan att behöva ha en kopia av dem i iTunes? Känns liksom lite onödigt att behöva ha dem i "dålig" kvalitet på datorn när jag ändå använder ursprungsfilerna i högre kvalitet om jag vill se dem på datorn. Jag vill också behålla automatisk uppdatering av musiken.

Hoppas det finns någon lösning på detta och tacksam för svar
// Björne

när kan man vänta sig att nya ipod u2 släppt? hur länge efter första släppet brukar de släppa u2?

Finns det nån mikrofon till iPod G5? Har letat på applestore men hitar bara sådana som passar till tidigare generationer av iPod..

Björn

Jag skulle gärna se att företagen utvecklar trådlös förbindelse mellan spelare och hörlurar. skulle vara så smidigt att slippa den långa sladden.. logitech vill ju iaf sträva ditåt:)

iPouch är jäckligt bra!

Har löst mitt problem nu, och det var usbkortet som inte fungerade som det skulle... testa ett annat usb-kort eller prova med firewire..

Hej, hur ska man egentligne ställa in iTunes/iPod för att man ska få iPodens senast spelade låtar i listan över senast spelade låtar i ipoden och inte den över de senast spelade i iTunes. Alltså "senast spelade"-listan ska uppdateras efter iPoden och inte efter i Tunes. Hoppas ni förstår min invecklade fråga!

Alltså jag lackar ur totalt nu. det går verkligen bara att uppdatera min iPod en gång. alla andra gånger hittar inte itunes ipoden.. vad fan ska man göra.. har inte möjlighet att formatera datorn nu heller..

Ursprungligen av ererikik:

nu har jag haft min ipod i nästan ett år. och nästan hela tiden utan problem (iaf problem jag inte lyckats lösa själv).

nu är det så att min ipod och dator totalt flippat ut.
den får kontakt med datorn och datorn fattar att den är ikopplad, men inget kommer upp i iTunes och på "den här datorn" finns en som heter "flyttbar disk (G:)" men trycker jag på den står det bara "sätt in en disk". sen går det inte heller att uppdatera med iPod Updater, för programmet bara stannar.

nu vill jag ta bort allt som har med iPod att göra från datorn så att den kan få instalera om allt från början igen.

hur gör jag detta på lättast sätt och vilka filer ska bort? jag vill ha det som innan när jag inte hade någon ipod.

Har exakt samma problem men ingen verkar kunna ge något bra svar på vad som är fel.. jag lyckas efter många försök att återställa ipoden så att alla låtar försvinner och efter det hittar itunes ipoden men när jag uppdaterat ipoden med alla låtar hittar inte itunes ipoden längre.. behöver också hjälp!

måste fråga er andra om denna ruta kommer upp när ni kopplar in era iPods. det är väldigt sällan som iTunes hittar min iPod. Dock hittar windows spelaren. vad beror detta på? tacksam för svar...

1