Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
#oZ

#oZ

Medlem
  • Registrerad 2005-10-09
  • Senast aktiv 2010-01-07
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen #oZ har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2009-11-19 16:14

Tack för flytten Jesper. Jag har inte lärt mig att hitta i forumet än, då jag aldrig har behövt skriva här innan.

Problemet gällde oavsett vilket program som airfoil "hijackade". AirTunes fungerade bättre, men inte helt bra det heller.

Det märkliga i detta är att när jag väckte upp datorn ur viloläge för några timmar sedan så fanns problemet kvar, men efter någon timme så blev ljudet bättre och nu är det helt bra. Datorn har inte startats om.

Jag har kontakt med deras support och kommer att lägga ett inlägg här när jag har en aning om anledningen till det skumma beteendet, ifall andra skulle råka ut för samma sak.

  • Medlem
  • 2009-11-19 03:40

Jag har som sagt stora problem med ljudkvaliteten med Airfoil. Jag klistrar in delar av det jag mailade till Airfoils support nyss. Är det någon som har en idé, vilken som helst, så är jag mycket tacksam.

"
Hi,

I have been struggeling with a big problem for about 13h now and my macbook is just about to be thrown out of the window...

I got my airport express today and set it up properly. I then downloaded airfoil to try out the sound quality and was very happy with it, as well as overall extremely impressed with the software, so I bought it.

Yes, I remembered to enter the licence code, so the sound problem is not the automatic overlay after 10min.

Everything worked nice for an hour or so, but then the sound got really bad. It is very distorted and drops out to such an extent that it's totally unlistenable. It is so bad that I can't even hear the lyrics.

The sound quality is equally bad when transmitting to the stereo through the airport express, as transmitting to the computer (listening with headphones).

About the same time as the sound got bad, I upgraded my system from 10.6.1 to 10.6.2, and my EFI firmware to version 1.2. Sadly, I don't remember if the sound got bad before or after this. However, I find the overall sound quality of the system a bit worse than before as well, indicating that there might be a connection to the upgrade(s) (could be imagination though).
[...]
"

  • Medlem
  • 2009-10-24 19:25

Hej på er,

Jag har en extern skärm i 16:9 format som jag har kört med mini-dvi -> vga ett tag. Nu anslöt jag den med en mini-dvi -> dvi till dvi (single link) och vips så kunde jag inte köra i högre upplösning än 1360x768.

Single link ska ju klara av 1920x1080, så var ligger problemet?

Hoppas att någon vänlig själ vill hjälpa mig med detta, för 1360x768 är lite väl låg upplösning för en 22"-skärm.

  • Medlem
  • 2005-10-19 00:21
Ursprungligen av Magoozi:

Vad händer egentligen... Min har varit på processing order i fyra dagar nu... Blir snart helt galen. Vad tror ni? Är det bara att ha is i magen?

Min hade status "Processing order" i 12 dagar. Bara att bita ihop. Kolla vad det är för uppskattad tillverkningstid på den så slipper du gå och hoppas på för mycket.

  • Medlem
  • 2005-10-18 22:52
Ursprungligen av daniels:

Okej på så vis....
Men det kan väl mest ha orsakat dröjningar i början av lanseringen? Eller är det fortfarande samma?

Jag beställde min den 3/10 och det tog Apple 13 dagar att skicka den (får den imorgon). Det är stor variation på hur snabbt man får sin nano och jag har svårt att se några som helst samband. Det enda som är klart är att 2GB-versionen har tagit kortare tid att få sedan starten och är så fortfarande.

  • Medlem
  • 2005-10-14 17:02
Ursprungligen av daniels:

Eller smidigast så ringer du till Apples kundservice 0200-81 03 86 så hjälper dom dig igenom hela beställningen.
Ha bara ditt betal-kort förberett då dom kommer fråga om kort-uppgifterna etc !
Lycka til !

Smidigast är väl att gå in på http://www.apple.com/se/ > Klicka på "Store" > Klicka på "Education" under rubriken "Andra Stores" > Välj "Apple Store Education" och fyll i namn på skola och ort.

Sedan är det bara att navigera som vanligt på Apple Store.

1