Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Anders Löfström
  • Namn Anders Löfström
  • Plats Täby
  • Sysselsättning [email protected]
  • Registrerad 2005-10-11
  • Senast aktiv 2021-09-07
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen Anders Löfström har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Chaosstar:

Min väns iPhone 7 Plus har spräckt skärm och förstört batteri (den åkte hårt i golvet). Apple Store har ingen möjlighet att byta skärm och batteri då den är för böjd.
Bilderna var tyvärr inte sparade så han skulle nu vilja flytta hårddisken till en ny iPhone 7 Plus för att på så sätt få tillbaka sin iPhone som den var.

Jag undrar således om det ens går?
Om något företag fixar sånt (kostnaden är oviktig).

https://www.youtube.com/watch?v=rHP-OPXK2ig

Ursprungligen av johnh3:

Intressant. Fast i och med att jag redan har en Apple TV Box med SVT Play, YouTube etc..Så kanske mervärdet blir begränsat? Så jag behåller Tivo lådan tillsvidare.

Har istället uppgraderat min router för att få snabbare uppkoppling. Men jag tror ändå ComHem boxen har potential för framtiden.

Och om ni mot förmodan missat det, vilket ni säkert inte gjort, så har ComHem nu även en app för Apple TV:n som speglar ditt ComHem utbud

Ursprungligen av Segas:

Olika former av invaliditet är självklart en ursäkt, men redan där finns det, som du skriver, hemtjänst som utför dessa uppgifter. Målet är inte den väldigt lilla skaran människor som inte klarar av det på egen hand, det säger sig själv. Ungefär som att Apple skulle starta en produktion för trekantiga telefoner för att några få vill ha det.

Den här tjänsten är till de som sällan orka lyfta arslet ur soffan och ta tag i så triviala saker som att handla sin egen mat.

Som tidigare skrev, hur ställer sig försäkringsbolag till detta? Vem som helst kan iscensätta stölder och punga ut tonvis med pengar och skylla på leveransen.

Tänk utanför boxen...

ICA har en egen hemförsäkring, man får ju hoppas att i alla fall den gäller, när matkunderna blir bestulna på mer en den gamla mjölken Hur dom andra bolagen ställer sig till detta är kanske oklart.

Yale Doorman tycks i alla fall accepteras av de svenska försäkringsbolagen, http://www.yale.se/sv/yale/yalese/yale-doorma... håller Glue samma säkerhetsklass, så torde det väl godkännas, kan man ju tycka

Det finns instruktioner i ett Mac World nummer (kommer ej ihåg exakt i vilket nummer, dock troligen under 2012) hur man blir av med just denna Angry Birds feature när man "råkat" köpa sin mjukvara på fel ställe.

Även om detta gäller tips för Panasonic, så kan det möjligen vara samma med din 50p inspelning, Workflow to Import 1080/60p 1080/50p Files to iMovie 11 - Panasonic to Mac

Sedan kanske det där är reklam för något undermåligt program som dom vill att man skall köpa, jag googade på följande sökfras "imove import 50p movie"

Ursprungligen av illerG:

Vad är det för musmatta?

Torde vara en sån här, Just Mobile Xtand - Stand for iPhone / iPod touch / MacBook

Surfbouncer erbjuder hårdvarulösning för just det där, lite hög engångskostnad, sedan en årlig kostnad för själva VPN kostnaden, annars kanske det går att lösa med ett "hemma"bygge för hårdvaran med en lämplig VPN tjänst

Här kan du följa med lite vad du behöver för hårdvara för att över huvud taget kunna koppla din pc till en 27 iMac, http://hardforum.com/showthread.php?t=1462524&highlight=5970+imac , sedan kanske det finns någon mirakel adapter som kan göra jobbet som gör att du kan koppla ett standard grafikkort till din iMac, det finns i alla fall en adapter från kanex som möjliggör att du kan koppla en spelkonsol till iMac:en

Det är troligen något typ detta du är ute efter

H-Squared - tvTray

Tveksam till att du kommer att få det att fungera, då dom parar kort till mottagare (vilket du säkert vet, då du har deras system), en lite omständigare lösning är ju att ta in signalen via Elgato 250 Plus.

Det är oftast en svensk dam i blått hår på 75 år längst fram i kön, som kör 50 på 70 vägen

Räcker att ringa till skatteupplysningen, har du inte SSN, så ringer du först folkbokföringen, som hjälper dig att lista ut vem som är vem.

Ursprungligen av snutte:

Jag har för mig att skattemyndigheten har offentliga terminaler man kan slå upp sånthära på. Och ratsits affärsidé är väll att du inte ska behöva röra på dig ända dit. Underskatta inte lathet.