Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sture.bengtsson
  • Registrerad 2005-10-14
  • Senast aktiv 2007-03-31
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen sture.bengtsson har skrivit i forumet.

1

UPS som Apple anlitar har en otroligt dålig service. Du får vara hemma en hel dag för att vänta på en UPS leverans som i mitt fall inte en kom. APPLE´S SERVICE SUCKS!

Skärmen är verkligen helt kass på nano, den går sönder utan något som helst tryck.Jag tror att det är ett jätteproblem som man försöker dölja. Det är lite konstigt att man inte kunnat lösa det när mobiltelefoner inte har samma problem som Apple. I alla fall skulle jag aldrig köpa en nano idag, avråder alla! Dessutom är Apples service otroligt dålig. De använder UPS som förväntar sig att man ska vara hemma en hel dag och vänta på dem. Sen kommer de aldrig och ma får vänta en dag till. VARNING KÖP INTE NANO. DEN HÅLLER INTE OCH SERVICEN KOSTAR DIG EN MASSA TID. Har ännu inte lyckas få den reparerad!

Ursprungligen av Forsaken:

Hejsan

Jag undrar var man kan få tag på shure triple flanges förutom på webhallen, men de vet inte när de kan få in sådana i lager?
Har ni några andra ställen som ni vet om där de finns att köpa?
För de skall passa till westone um 2, det är kravet!

/Forsaken

jensofsweden

Ursprungligen av sail-pro:

SHURE HÖRLUR E4C

Nån som har denna?

Jag är när att slå till på en ny hörlur, jag väljer mellan e2c, e3c oc e4c.

Jag har läst att e3c e grymma, men vissa säger att den saknar drag i basen... att e2c är bättre i basen men dåvare i diskanten vet jag, men stämmer det att basen i e3c e klen? =att man måste kämpa med eq för att få den ok??

men hur är e4c? De e så snygga..

Jättebra, men lite svåra att få rätt passform på. Har dock inte prövat med alla olika pluggar än.
Basen beror på hur bra passform man får. Har även testat med en mycket fin stereo och de är mycket bra. Kör med en Nano. Enligt sökningar jag gjort passar Shure bättre med Nano än andra ipod, pga annan dekoder. Funkar dock mycket dåligt att sporta med! rörelserna känns genom att det är ett vaccum i örat. Dustin har bra pris.

1