Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Gurkläsk

Gurkläsk

Medlem
  • Registrerad 2005-10-16
  • Senast aktiv 2007-05-04
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Gurkläsk har skrivit i forumet.

1

Har nu vart å köpt ett eget par av dessa AKG 24. Fick faktiskt testa både 24:an o 26:an i butik, creds till Görans Hi Fi i växjö eftersom man annars inte får testa lurar. Måste säga att eftersom jag länge kört med porta pro så blev valet ett par 24 eftersom 26:an satt på örat och det kändes jättelustigt.

Och mina egna erfarenheter av de här lurarna efter 3 dagars flitigt användande med min ipod är. Oerhört bra och välljudande bas, ljudet blir överlag väldigt fylligt när jag kör med Rock EQ:n. Hade mina gamla Porta Pro liggande bredvid och jag jämförde dem med allt från In Flames, Led zepelin, och mando diao. Och basen är ju oerhört mycket bättre i 24:an. Och passformen är ju gjuten, i början när man körde med porta pron var jag ofta rädd att de skulle falla av huvudet men 24:an är ju så otroligt mycket fastare. Det enda jag kanske saknar är väl comfort zone på portan som underlättar vid långa buss resor men om 24:an inte klarar det återstår att se.
Och det har påpekats att diskanten var skarp men det har jag inte märkt överhuvudtaget, kanske är olika från exemplar till exemplar. Och att sladden skulle tvinna sig förstår jag inte heller vad du fått ifrån =D. Det var ju bara vid första användandet det problemet uppstod.
Så sammanfattningsvis tycker jag att du gav en liten orättvis 4:a till dem för jag tvekar inte på att sätta en 5:a på dem. För dem är verkligen bättre än Portan och det är inte dåligt. Och på pricerunner får jag 350 spänn för både Portan och 24:an, och jag skulle rekommendera alla till att köpa 24:an. För mej så har Portan blivit utslagna av AKG.

Tycker att 26 P verkar väldigt intressanta, har innan kört med ett par Koss Porta Pro och är nu så jäkla förbannad på servicen från inet.se samt ljudman.se så jag ska önska mig ett par 26 P när jag fyller i november. Synd att du inte testade 26 P men vad är AKG för märke, har aldrig hört talas om dem tidigare

hade inga större problem att springa med mina koss porta pro http://www.netonnet.se/item.asp?iid=585&sid=1003271&SpaceCode=SectionRow1Center

Tjackade en riktigt billig ipod 5gig 1:a generationen nu under sommarn för 500 spänn, fick också med ett splirrans nytt batteri till den o allt. Och nu när skolan började så är det en annan kille i klassen som blev kär i min ipod och ville köpa sej en egen. Eftersom han inte har samma tur som jag så fick han köpa sig en ny. Och när han kom till skolan så skrattade jag ihjäl mig på hans runda hjul. Det är ju inget riktigt iPod hjul, gah. Så vi har haft en lång diskussion om vems hjul som är bäst. Min 1:a generationens med helt snurrande hjul och kugghjul inuti, eller hans fasta hjul som man bara behöver snurra med fingertoppen på. Hur står det till här på ipod.se ??

1