Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Artlover

Artlover

Medlem
  • Registrerad 2005-10-18
  • Senast aktiv 2005-11-11
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen Artlover har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Jpuke:

såå man ska såpa ner invisible shield och sen lägga det såpiga skydden på nanon? den förstörs inte då eller?

Hej! Jag har nog "blaskat" ner min nano mer än nödvändigt när jag höll på att montera plasten på den. Dels använde jag för mycket vatten och för det andra var jag i badrummet med relativt hög luftfuktighet från varmt rinnande vatten för att undvika få maskar (sånt som man upptäckte när man gjorde kopior i mörkerrummet en gång i tiden) och skräp under filmen. Jag var också rädd för att nanon skulle oxidera eller rosta inombords men efter den har fått torka efter behandlingen och provspelat verkar den funka som normalt hittills.

Ursprungligen av hannesjanzen:

Hejsan!

Jag har en nano och vill ge den så bra skydd som möjligt. har tittat på decagirl cristal shield för 55 kr och invisible shield för 240 kr. Invisible shield verkar mkt bättre, är det ngn som har erfarenhet av det? är det ett bra skydd? är det lätt att få dit/ ta av?

Hej! Ja, invisible shield är mycket bättre. Om du vill bevara originalskicket på iPoden ska du välja detta skydd. Jag har applicerat filmen på min iPod nano och jag blev väldigt förvånad hur bra det blev. Men det krävdes tålamod och bra syn (använd förstoringsglas) för att montera det. Det blev bra efter tre försök på vardera sidan av iPoden för mig .Jag fick intrycket av att nanon blev snäppet bättre än origanalytan. Så länge skyddet sitter på plats behöver man inte demontera skyddet.

1