Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Zemió

Zemió

Medlem
  • Registrerad 2005-10-22
  • Senast aktiv 2012-03-07
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen Zemió har skrivit i forumet.

1

Hej,

Det verkar som att jag har har råkat ut för samma fel. Igår kväll när jag vill öppna den från vila så gick den inte igång och var super varm. Har haft min Macbook Pro 15 (2,2GHz) sedan december 2007. Såg på Apples hemsida att garantin ska gälla i 4 år men min har gått över 3 månader som det ser ut nu. Är det någon som har nått förslag på vad jag ska göra?

testade det då visas att jag ska koppla in till itunes dock så funkar det endast när jag har den kopplad till laddaren så fort jag drar ut den därifrån så dör den och till datorn vägrar den ens gå igång.

Hej,

Har en iPhone 3G med version 3.1 som är jailbreakad. Häromdan tappad jag den i golvet och den fungerade helt normalt i några timmar sedan så dog den. När jag kopplar in den till datorn så vill den inte gå i gång. När jag kopplar den till laddaren så lyser bara äpplet men ingenting händer.

Någon som vet vad jag ska göra?

/
Kristofer

Stor tack för all information. Såg att det tyvärr står xxx41. Har bara en sista fråga när du menar "tjudrad" så när min telefon dör eller jag måste starta om den så måste jag koppla in den till datorn och gå igenom samma procedur med blacksn0w?

ok, tack för infon.

Snabb fråga vad betyder JB tethered? vad har det för innebörd? kommer telefonen att fungera om jag har nya iBooten? Sen läste jag även att man måste spara någon ICCID kod innan man jailbreakar?

Hej,

Om man kör Blacksn0w på en nya iPhone 3gs som har det senaste iBootrom som det har skrivits om hur påverkar det jailbreaket och upplåsning?

Hej,

Undrar om man måste ha USB-hub för att uppdatera sin Iphone om jag ska göra det på min mac? För man var tvungen att ha det tidigare då Apple släppte sina uppdateringar.

Hej,

Kör 2.0.2 på min iphone (första generation) som jag pwned föra veckan, vill nu köra samma procedur till 2.1. Ska man trycka på på NO i PwnageTool när den frågor om man har pwned sin telefon tidigare?
Undrar också för tidigare har all musik försvunnit när jag har gjort uppdateringar fast jag har gjort säkerhetskopia. Jag har inställt i iTunes hantera musik och videor manuellt kan det påverka nått?

Hej,

Har en MBP 2.2 GHZ med led skärm. Senaste tiden vill inte datorn gå i vila när jag har skärmen öppen. Det har fungerat tidigare och jag har inte ändrat något i inställningarna. Tidigare var det så att när jag stängde datorn för att den skulle gå i vila så vaknade den inte och jag fick tvångsavsluta. Men sen började det fungera igen, kan vara någon uppdatering.

Någon som vet vad man ska göra?

Har en 1.1.2 OOB som är jailbreakad och unlock med Geohoet är det bara restore till 1.1.4 och sen köra ZiPhone 2.5c för att jailbreaka och aktivera? Kan man ha i sitt simkort när man gör hela proceduren?

Har laddat ner 1.1.1 men sen när jag ska välja i iTunes så går det inte att öppna mappen och filnamnet är ändrat... är det någon som vet vad man ska göra?

Fick min iPhone idag som köptes i USA förra veckan trodde att det skulle vara 1.1.1 men det gick inte jailbreaka den såg jag kolla vad det var för fireware och det visade sig vara 1.1.2 någon som vet vad man ska göra?

/ Kristofer

1