Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
the starry winter 98
  • Registrerad 2005-10-22
  • Senast aktiv 2006-02-28
  • Antal inlägg 25

Foruminlägg

De senaste inläggen the starry winter 98 har skrivit i forumet.

within you - david bowie :') tvåa är but not tonight - depeche mode <3

nej, jag tittar aldrig på mtv. däremot gjorde jag det i början av 90talet, då den kommersiella musiken fortfarande var bra. nu är det samma ursunkiga musik som spelas om och om igen, om de inte får för sig att ha några dagar med lite 'udda' musik (vilket händer rätt sällan). tacka vet jag VH1 (gillar inte ztv så mycket heller), den enda musikkanalen jag ser på regelbundet=) bra blandning, och man hör många låtar där man glömt och glatt återförenas med igen:D

Ursprungligen av Kayano:

Jag tYker' bah at gren daj E jetTebra å så sunGer dOm falskt i munen. mIn papa hAr en jeteStoR skivspellare der jagg kann spela gRen daJ.

vet inte om jag ska skratta eller gråta... *skakar vantroget på huvudet* även folk som gillar mer komplicerad musik kan gilla green day. vad har du emot green day, anyway? varför ska vissa basha viss musik? jag menar, du gillar säkert musik som jag avskyr, men skulle jag sitta sådär och fjanta mig och förlöjliga din musiksmak för det? skulle aldrig tänka tanken.

Ursprungligen av Ollesallagetter:

Han sjunger ju falskt som fan!!

skämtar du?! har du ens hört honom sjunga live överhuvudtaget? de gångerna jag har hört honom har han sjungit klockrent:')

Ursprungligen av Marcus F:

Roligt?!
Jag skulle få mardrömmar...

haha...;) då skulle du inte våga checka in de olika skade-testerna med pods som finns lite överallt på nätet. där de backar över nanos (som länken ovan... om det är samma länk som jag kollade för nån vecka lr två sedan), och där de öppnar hela devicen och pillar och drar ut smågrejerna inuti osv>:) det smärtade lite i mitt podhjärta dock, måste jag medge... även fast det är intressant att se hur en totalkvaddad pod ser ut. *ambivalent*

Ursprungligen av Se[BBB]e:

Det skulle vara någon System of a Down-skiva isf. Hypnotize kanske, eller Mezmerize.

har du hypnotize? är den lika bra som mezmerize (har inte lyssnat på någon av dom, men har toxicity och har tänkt att kanske köpa dom. har redan läst de excellenta mezmerize-recensionerna)?
min favoskiva i poden... bra fråga hörrödu. *tänker ett slag*

antingen R.E.M.s up lr depeche modes black celebration:')

jag håller med anders... det är kul med ipod-relaterade trådar men eftersom ipod'ar har mycket med musik (ja! tänka sig, musik!) att göra, så är green day-tråden väl inte helt fel ute. och förresten så är billie joe söt och sjunger väldigt, väldigt bra (speciellt live), spelar roll hur hans bihang ser ut?! barnsliga kommentarer... (prolly plain jealousy too)

jamen, ååh;P du vet hur jag menar. det kanske inte är bra in the long terms? vad heter det på svenska... i det långa taget? man kanske pajar batteriet efter en sisådär trettio laddningar?
jo, det är rätt omständigt eftersom det är ett tajt läderfodral. hehe... *tänker osökt på blue oyster om nån fattar*
jag vågade dock pröva igår, när jag uppdaterade poden. och den blev lite varm:( den gillade det nog inte, stackarn. skulle dock gärna vilja höra om det finns nån som vet säkert hur det är. om det är dåligt för poden att laddas med läder, så att säga.

okej... nu är det så att jag har införskaffat ett vitt fodral till min pod, och eftersom det är lite omständigt att ta av det (och kanske orsaka repor:O) varje gång poden måste laddas så undrar undertecknad: måste man ta av fodralet när man laddar sin pod? eller kan man behålla det på?

du, det undrar jag också><. men det måste ju vara ganska svårt att ställa in... menar, det finns ett par skivor med depeche mode där låtarna 'går in' i varandra. går det att ställa in så att de låtarna bara gör det när man lyssnar igenom hela skivan? menar... det vore ju inte så jätteroligt om man shufflade t ex och funktionen fortfarande var så med de låtarna man hade valt skulle vara utan mellantystnad. hoppas >nån< fattar vad jag säger, jag är trött:P

förlåt att detta inte hör till ämnet... lr mjo, det gör det ju kanske, men änywäy.
vad är ett pixelfel och hur ser dessa ut?Ô,ö

usch, så hemskt... stackars alla er som har råkat tappa och paja era ipods:(
jag skulle dö (lite överdrivet kanske, men det var illustrativt iallafall:'P) om jag tappade min pod i marken><. bara tanken får mig att rysa.
änsålänge har ingenting hemskt hänt min pod. är otroligt rädd om den. det enda dåliga är att jag inte har ett fodral, så det är en massa minismå repor på hela devicen. men det gör inte speciellt mycket, ska ändå införskaffa ett snart (om apple.se bestämmer sig för att skicka det nångång i år).

förövrigt kan jag inte förstå att kraftwerks "the model" låg så högt upp för mig, den enda låten med dom jag inte gillar ju (som jag hört)Ô,ö hursomhelst, jag deletade den från itunes när jag märkte det. *moahaha*
du måste köpa (lr ladda ner om du hellre gör det) toxicity, femton! den skivan är ju så himla bra asså (SOAD är förresten den enda hårdrocksgruppen jag tycker om):>

hahaha... kanske är det för att jag är trött, men jisses vad ni alla var roliga idag (ikväll, inatt, whatever):')
jag vet att "torn" är en väldigt omtyckt låt, gillade den själv förr:P men nu börjar jag bli rätt så trött på den. den var den sämsta låten jag kunde dra till med såhär på direkten iallafall;P har typ några 'dåliga' låtar till ("calcutta" med dr. bombay, t ex, men den är ju så rolig. *hehe*), de är nog mest där för nostalgins skull:)

Ursprungligen av m1kke:

ok, men det är en mediaspelare som finns på skivan.
vad har du för inställningar i iTunes? Gå in i Redigera >Inställningar >Avancerat >Importera
sen står det vid CD-inmatning vad som ska hända när du sätter i en ny CD. jag har min på Visa Spår. då kommer spåren på skivan fram o det är bara att rippa dem.

jag har också "show songs" som inställning:S fattar inte hur jag ska göra. jag sökte på sökknappen också, för att se om någon ställt frågan innan (fann ingenting). är väl lite (hrhm) smån00big än.
förlåt förresten, operatörer, att jag inte lade in den här frågan på 'mjukvaruforumet'. ska försöka lägga in trådarna i rätt forum i framtiden. *sniffer*