Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
forsberg_80

forsberg_80

Medlem
  • Registrerad 2005-10-25
  • Senast aktiv 2005-11-28
  • Antal inlägg 2

Foruminlägg

De senaste inläggen forsberg_80 har skrivit i forumet.

1

Hehe, jag eldade inte på nanon, utan höll den ungefär 5 centimeter ovanför lågan.

Hade som sagt värmt "skyddsplasten" mer och mer med olika hjälpmedel utan att det blev nån skillnad. Står i instruktionerna att värme (dock med hårtork) gör susen om plasten inte blir bra.
Så tillslut (eftersom ingenting hände med plasten, var fortfarande grådaskig och småbubblig) värmde jag ovanför en tändare, som sagt 5cm ovanför lågan i kanske 5 sek. innan mitt lilla missöde uppenbarade sig.

Inte mitt smartaste drag här i livet, men inte helt ologiskt heller...

Jag har en pinsam och mindre rolig erfarenhet av det hela.
Satte på den där crystal shield på min nano eftersom jag är rädd om den och den är så lättrepad. Rengjorde nanon så gott jag kunde så det inte var några fingeravtryck el. annat fett/smuts på den och sarre dit shielden så noggrant jag kunde.
Blev verkligen inte snyggt alls. Inte så många luftbubblor, men knappt genomskinlig plastfilm och regnbågseffekt på skärmen. Hade läst på innan och sett att värme skulle göra susen. La nanon ovanpå en värmevagn vi har på jobbet, men hände absolut ingenting. Fortsatte med lite olika "värmetrix", men det blev aldrig någon skillnad. Väntade i två dagar ifall det skulle bli bättre med tiden vilket det inte blev.
Så då eldade jag lite med en tändare under en luftbubbla för att se om det kunde räta ut den. Jo hej-o-hå, efter kanske 5 sekunder smälter plasten på skärmen sp nu har jag en "innåtbuckla" på nanons skärm, kansk 7mm i diameter. Och nej, vrystal-shielden blev inget bättre ändå...

Så hur ni andra fått värme att fixa till crystal shielden har jag ingen aning om? Själv har jag nu en förstörd nano med (fortfarande) ful crystal shield på...

1