Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
powder

powder

Medlem
  • Registrerad 2005-10-27
  • Senast aktiv 2006-02-24
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen powder har skrivit i forumet.

1

Hur många känner sig dumma när dom tittar video på busen tex.

Jag har haft min G5 30 gig i ca 2 veckor nu och ett problem med just video. För man känner sig så utittad. Framförallt när det är mycket folk och folk som känner igen ipoden och vet vilken model det är.

Man märker också att folk börjar titta över axen och ser på vad man tittar på.

Sedan är det de värsta då man blir tvungen att skratta ( har en sesong Simpsons ) då får man ett mängd onda blickar.

Är det bara jag som får den här känslan eller är det utpräglat problem ?

Min pappa köpte för några veckor sedan en ny volvo V70 och några dagar efter fick jag reda på att du kan köpa en ipodkontakt som går direkt till högtalarna. Men tyvärr kunde vi inte läga till det. För vi sa till för sent.

Kan man lämna i bilen och de dom sätt in den lilla detaljen och är det någon som har ett pris på det ?

Ursprungligen av jens:

Jag har funderat på att köpa en iPal i USA men är osäker på hur det funkar med laddare osv i Sverige. Funkar det att köra med nån adapter till svenska vägguttag eller?

Jag köpte min Ipod mini G1 i Japan. Det gick bra att ladda den bara med köpter ett såntdär kit med olika kontakter funkar det prima. Det enda som är jobbigt är att om kontakten blir för tung, för då har den ett tendens till att trilla ut.

Jag tror att det kommer att ta ett tag innan dom släpper en ny Generation. Det första göra är att vänta och vad de andra mp3 företagen kommer att göra. För Apple är aldrig först med någonting utan de väntar ofta till något annat företag har genomfört iden och sedan så bara förbättrar apple den. Man kan tänka mig att det blir lita av en hand dator. För om man jämför med Newton så har ipod redan ett namn på marknad. Det finns många som kommer att köpa en bara för den är ny och den blir också mer omtalad och det leder till att folk får upp ögonen för de extra funktionerna som en hand dator har.

jag blev "lurad" på ganska mycket när ajg köpte min nya G5 ipod på 30 gig så var det endast 26.99 gig på min fast jag viste om det innan eftersom jag har en mini också som blev av med en del.

Ursprungligen av Cappachino:

Få ner ipoden i den är inga problem jobbigare att få upp den.
Någon som vet om man vågar tvätta den?
Min är rätt smutsig redan.

Jag kan hålla med om att den blir smutsig lätt ( min är grå ) Men jag tror inte man ska tvätta den det känns som materialet inte är det opptimala för en tvätt.

Fast jag har ett till problem med min och det är att en söm på sidan har börjat gå upp annars funkar den hur bra som hällst bara lite jobbig när man titta på film för det känns skönt att dölja ipod lite när man gör det.

Jo knapplåset hade låst sig så jag inte kunde göra något dvs om jag satt den på "knapplås av" så kunde du inte göra något. Så jag fick ladda ur den och så lästa jag lite på Apples support forum så löste sig allt så nu funkar den prima

Jag kom precis hem från USA idag och var grymt tagad på att sitta hela kvällen och pilla med min nya G5. Så jag installeradeItunes osv. Men när jag komplade till ipoden så hände det något konstigt. Och nu så får jag ett fel medelander så fort jag komplar ipoden till datorn. Det skumaste av allt är när allt detta hände så gick knaplåset på ipoden så nu kan jag inte röra den överhuvudetaget för när jag drar låset till "av" sidan så är knapplåset ändå på.

Kan nån rädda min kväll eller är det bara att lämna in den ??

När jag tittade vidare så visade det sig att jag hade fått drivrutiner som tillhörde en Ipod nano för i text dokumentet så så nämner dom bara nano inte något med video. ÄR det bara jag som har fått det eller är någon annan som känner igen sig ?

Detta ser skumt ut är det bara jag eller ??

Flach minne tål också mycket mer smällar tex om man tappar den. Det gör inte en hårdisk utan den kan skaddas. dvs Flasch är bättre men den tar inte alls like mycke gig ( Nanon har Flach även 4 gigaren )

Om man ska välja en så blir det nog "Kaiser Chiefs - modern way" !!

Jag har några frågor om G5

Vad jag har förståt är att det är svårt att få över sina filmer från datorn till Ipoden ?? Är det bara något jag bara har fått för mig??
Xtrem du snackade något om ett program men jag hittar den inte bland forumet varför inte posta det här ??

Sedan undrar jag om det är nån som har tagit reda på hur lång tid du kan titta på video på ipoden för det var nån som skrev att man inte ens kan se en hel film och det betyder att man ungefär kan se 1 timme är det så dåligt ?? ( jag menar till 30 gigaren som har 14 timmars batteritid )

1