Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
karlsong

karlsong

Medlem
  • Registrerad 2005-11-15
  • Senast aktiv 2006-10-25
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen karlsong har skrivit i forumet.

1

Såg en Coop reklam idag, låten är helt utan text så jag behöver hjälp av experterna här. Var reklam för typiska coop-produkter, filmat i ett kök, ganska kort klipp. Nån som vet?

Ursprungligen av Darkis:

Om det funkar perfekt med nätadaptern skulle jag vilja påstå
att 1, du inte har USB 2.0 eller 2, du har inte high powered usb port
att den funkar i nätadaptern utesluter fel på nanon kolla med din dator leverantör så att din dator håller kraven för ipod

Som jag skrev i beskrivningen av felet har min ipod mini fungerat perfekt i samma usb-port, och den är usb2.0. Har dessutom fungerat med alla andra usb-enheter jag använt så det kan inte vara min dator.Menar du då att iPod Mini och iPod Nano inte är likadana vad gäller usb-anslutning?

Tillägg: Efter att jag skrev mitt första inlägg har jag laddat podden med nätadaptern, det tog knappt 2 timmar för den att visa "fulladdad". Så vitt jag minns tar det runt 3 timmar för att batteriet ska laddas 100%

Tjolahopp,

har sökt (i forum och på google) men hittar inget som motsvarar mitt worst case scenario. Har en nano 4gb, knappt en månad, som betett sig konstigt sedan start. Har problem med laddningen, tror jag (?!?!)

Såhär står det till: när jag kopplar in podden i usbn funkar det perfekt att lägga över låtar. Animationen på skärmen som visar att den laddar beter sig konstigt, den blinkar liksom inte i jämn takt (som när jag har den i el-adaptern och som min gamla mini ALLTID gjorde, i samma usb-ingång). Istället är den grön, med fast sken i några sekunder, för att sedan vara grå i några sek...oregelbundet och inkonsekvent. Detta läste jag dock om på apples faq-sidor, och var tydligen helt normalt. Däremot MÅSTE det va nått fel, då jag vid fler än ett tillfälle haft den ikopplad i datorn, för att överföra musik, och sedan låtit den sitta i ett tag. När jag sedan tar ut den verkar den inte ha laddat. Hände senast idag, den satt i kanske 1-2 timmar och visade sen att den va fulladdad när jag tog ut den (bara en sån grej...det tar väl 3 timmar för att den ska laddas fullt?)

För c:a två veckor sen satt den i usbn över natten (hade tryckt eject ipod så den laddades bara) men när jag vaknade var den helt urladdad och alla låtar borta. Har resettat den med ipod-updater (senaste v), talat med applecare som tycker jag ska läman in den...grejjen e att den funkar ju fint att ladda med nätadaptern, och strular inte i övrigt. Jag har bara ingen lust att vara utan den, det är ju värre än att va utan syre...

Ingen som snubblat över liknande eller kan ha något annat förslag än att lämna in? I värsta fall får jag väl göra det, har läst här på forumet att det bara tar några dygn...men det kommer säkerligen kännas som en evighet.

Tacksam för sympati såväl som empati /mvh

Ursprungligen av meanbitch:

Såg att de var någon som frågat om musiken till reklamen för Lacost´s herrparfym men ja hitta inget svar,så ja försöker själv då,någon som vet?
Tack på förhand

Natasha Thomas - It's Over Now

Ursprungligen av daniels:

Kan de vara Stereo Total - L' amour á 3 ?
Alla aktuell reklammusik från 3 finns just på 3

Aahh...så bra, ja hade faktiskt letat lite där men inte tillräckligt noggrannt. Tack

Ursprungligen av NilSen:

Jag söker låten till den nya 3-reklamen. Den med Koss-lurarna :P.
Det är en fransk låt tror jag. Tack på förhand.

Ja vad heter den?!?! Jag letar som fan... work it people

1